El Girona il·lusiona amb la victòria al Carlos Tartiere (0-1)

Els de Francisco han superat l’Oviedo amb un gol de Yoel Bárcenas en la segona part

El Girona, que ja depenia d’ell mateix per jugar el play-off d’ascens des de l’empat de l’Sporting de divendres, ha aconseguit una victòria importantíssima al camp de l’Oviedo (1-0) en un duel que afrontava amb una llarga llista de baixes, a més de jugadors tocats com el cas de Stuani, que només ha pogut jugar mitja hora. Amb el triomf, aconseguit gràcies a un gol de Yoel Bárcenas en la segona part, el Girona continua setè, i es posa a un punt del Rayo, que juga demà, i a dos de l’Sporting, a qui haurà de rebre a Montilivi.

El Girona ha començat molt còmode el partit, i és que ha estat molt sòlid al mig del camp per controlar la possessió i recuperar amb relativa facilitat cada vegada que l’Oviedo tenia el control de l’esfèrica. Als gironins, però, els hi ha faltat tenir més espurna i inspiració en els metres finals, i és que no han generat ni una sola ocasió de gol mig clara. Amb el pas dels minuts el domini dels gironins s’ha anat esfumant i els locals han guanyat pes sobre el terreny de joc, tot i que el ritme del partit ha estat baixíssim. Això sí, la única ocasió més clara abans del descans l’ha tingut l’Oviedo, amb un remat de cap d’Edgar que ha sortit desviat per molt poc.

En la segona part el guió no ha canviat gaire durant els primers minuts però en un parell d’accions aïllades de Yoel Bárcenas el Girona ho ha canviat tot. En la primera el panameny ha xutat massa alt i en la segona, dos minuts després, ha marcat el 0-1 després de deixar clavat el defensa dins l’àrea i definir amb un bon xut creuat ajustat al pal (63’). Amb el marcador a favor els gironins han intentat controlar el partit i buscar la sentència en alguna jugada aïllada, però qui ha generat més perill ha estat l’Oviedo, que ha tingut tres bones ocasions a les botes de Rodri dins l’àrea que ha desaprofitat i no ha pogut evitar la victòria dels gironins.