Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“S’ha d’estar molt orgullós d’aquests jugadors”

Guanyar al Carlos Tartiere va deixar un somriure d’orella a orella a tota l’expedició del Girona, i a Francisco se li va notar en la roda de premsa. “L’ambient és fantàstic perquè guanyar avui era molt complicat. Veníem amb moltes baixes, però aquests jugadors tenen els collons de tirar endavant qualsevol cosa. S’ha d’estar molt orgullós del que fan. Hem patit en alguns moments, però el partit ja demanava això”, va comentar Francisco en la seva primera intervenció, abans d’explicar la conjura de la plantilla el dia abans del partit: “Hauríeu d’haver vist l’equip quan es lesiona Mamadou en l’últim entrenament. Vam parar per no tenir cap més baixa, però ens vam mirar entre tots sabent que l’equip era capaç de guanyar aquest partit. Tot el que hem viscut ens fa ser millors, més solidaris i saber resistir. Estem en el millor moment perquè el treball del dia a dia és bo i cada dia és com si fos l’últim. Sabem d’on venim, on som i on volem ser.”

Tot i la victòria, la dinàmica positiva i que el Girona ja depengui d’ell per jugar el play-off, Francisco va rebutjar el favoritisme per acabar entre els sis primers. “Ens equivocaríem si pensem que som favorits pels resultats que portem. Ens hem de centrar en fer les coses bé cada dia i no sortir del guió que portem”, valorava el tècnic andalús, satisfet del joc que es va veure al Carlos Tartiere: “Hem començat bé, però després el camp s’ha assecat i ens costava més. Sabíem que tindríem l’oportunitat i l’hem sabut aprofitar.”

Ziganda, crític

“No hem estat bé en la primera part i ells estaven més còmodes. En la segona el partit continuava lleig i només després del gol hem tingut mitja hora decent”, va analitzar el tècnic de l’Oviedo.

PAS A PAS

“Seria un error pensar que som favorits per jugar el ‘play-off’ per la dinàmica”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)