Espanyol

RDT positiu per Covid

Pandèmia. El futbolista acaba de confirmar a les seves xarxes socials que té el virus però que presenta símptomes lleus i convida al seus companys a culminar l’ascens dissabte a Saragossa

Raúl De Tomás no estarà dissabte a La Romareda. El futbolista ha confirmat a les seves xarxes socials que és el positiu per Coronavirus que s’ha detectat en els tests d’aquest matí. De fet, el futbolista ja va abandonar aquest matí les instal·lacions del club després que la prova d’antígens donés positiu per quedar-se aïllat a casa. “Em trobo bé i amb símptomes lleus”, ha explicat el golejador blanc-i-blau que haurà de viure des de la distància la possible celebració de l’ascens sobre la gespa de la Romareda. “Desitjaria, amb totes les meves forces, estar a La Romareda, aquest dissabte i ajudar als meus companys. Animaré al màxim des de casa amb la il·lusió de que puguem culminar l’objectiu”, ha afegit.

El punta està ficat de ple en la lluita pel pitxitxi i ara veu frenat aquesta expectativa. Com a mínim haurà de romandre deu dies aïllat i veure com evoluciona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)