Girona

La mateixa combinació

Porteria tancada. Juan Carlos s’afegeix a Ortolá, lligat també fins al 2023

Amb la confirmació de la continuïtat de Juan Carlos, el Girona deixa coberta la porteria amb la mateixa combinació que hi havia en la segona part de la temporada. Com Juan Carlos, Adrià Ortolá té també dues temporades més de contracte a Montilivi, fins al juny del 2023. El porter de Xàbia va arribar a Girona durant el mercat d’hivern, per cobrir la marxa d’Arijanet Muric, que se’n va anar al Willem II. El porter de Kosova havia estat l’aposta inicial de Francisco per començar la lliga, però només va durar dos partits. Ortolá, fitxat del Tenerife, no ha arribat a debutar aquesta temporada en partit oficial, sempre a l’ombra de Juan Carlos.

El paper de Jona

Amb Juan Carlos i Ortolá lligats, el Girona haurà de definir també el rol de Jona Morilla, un dels futbolistes més destacats del filial aquesta temporada i que ja havia assumit el paper de tercer porter del primer equip arran de la marxa de José Aurelio Suárez al Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)