Espanyol

Débora i Joanna Vega, primeres baixes

Remodelació. El club blanc-i-blau ha confirmat les primeres baixes de cara a la temporada vinent on l’entitat buscarà recuperar el seu lloc a primera divisió

L’Espanyol ha confirmat les baixes de les jugadores Débora García i Joanna Vega. Débora García és una de les històriques de l’entitat i en la seva primera etapa al club, entre els anys 2008 i 2014, va guanyar quatre copes i una Lliga que la converteixen en una de les jugadors amb més èxit del club. “Sortir de casa sempre és difícil, però haig d’anteposar els meus principis i valors. Penso que el futbol és just, però que les persones a vegades no ho són”, ha deixat escrit Débora en un comunicat en les xarxes socials. Joanna Vega, qui aquesta última campanya ha estat jugadora del primer equip després d’haver destacat el curs anterior amb l’Espanyol B amb qui va pujar a segona divisió també abandona el club.

Ara l’entitat ha de refer el seu projecte esportiu per intentar assolir, en un any, el retorn a primera divisió. Aquesta és la primera vegada que el femení baixa a segona divisió en els seus 50 anys d’història. La intenció del club és fer un equip competitiu amb futbolistes del planter i algun fitxatge de qualitat per assolir l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)