Espanyol

Tres positius de Covid

Pretemporada. Les proves PCR fetes ahir han confirmat l’existència de tres positius per la Covid-19. Hi ha un altre integrant de la primera plantilla a qui se li ha repetit la prova perquè els resultats no eren concloents

La ronda de proves PCR i test que van ser practicats ahir a la totalitat de la plantilla, jugadors i cos tècnic han confirmat l’existència de tres positius per la Covid-19. Seguint els protocols sanitaris, les tres persones han estat aïllades immediatament en els seus domicilis i no presenten símptomes de la malaltia. Hi ha un altre integrant de la primera plantilla a qui se li ha repetit la prova perquè els resultats no eren concloents.

La cosa no acaba aquí, en la mateixa ronda de proves realitzades ahir, s’han detectat tres positius en jugadors de futbol base, no presentant símptomes cap d’ells.

En tot cas, aquests positius confirmen que la societat i el món de l’esport han de mantenir-se vigilants davant l’inici d’aquesta cinquena onada de la pandèmia.

El club ha iniciat avui la pretemporada amb les rutinàries proves mèdiques i el primer entrenament en grups es farà dimecres però caldrà veure si aquests positius canvien el pla inicial que tenia programat el cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)