Girona

Quique Cárcel: “Era un mercat molt difícil i estic content amb la plantilla que tenim”

El director esportiu del Girona ha deixat la porta oberta a l’arribada de Borja García

La roda de premsa del Girona més esperada del dia era la del director esportiu Quique Cárcel, que ha repassat i valorat un mercat que es va tancar ahir però que encara pot donar més notícies amb l’arribada de jugadors lliures.

Borja i Aday

“El mercat es va tancar ahir i hi ha jugadors lliures, però tenim un problema amb la massa salarial. Si creiem que hi ha alguna opció que ens pugui fer millorar la plantilla passarà alguna cosa, però la teoria és que la plantilla es va tancar ahir. A Borja lògicament no el descobriré ara. Si ahir hagués estat possible fer-ho s’hagués fet, però a última hora va rescindir i ara ha quedat lliure. Hi ha opcions que vingui, no puc dir que no, però ha de quadrar dins les condicions econòmiques i ell ha de voler venir.”

La valoració actual

“Sabíem que seria un mercat difícil però estic il·lusionat. Si no hi ha cap moviment més estic content amb la plantilla que tenim. El gran handicap és que la massa salarial de la plantilla és excessiva pel que generem i això ens limita molt. Sort de l’esforç que fa la propietat, que ha invertit molts diners i ha assumit les pèrdues.”

La sortida de Gumbau

“Des del principi de mercat que tenim un problema de pressupost i hem de baixar la massa salarial, així que ens vam reunir amb ell i el seu agent perquè si tenia una opció bona la valorés. Ahir va tenir l’opció de l’Elx per anar a primera i espero que li vagi molt bé. Deixa un buit important dins del vestidor però ho havíem de fer.”

El lateral dret

“A nosaltres ens interessava que vingués Yan Couto, però ha trobat un equip d’Europa League i lògicament ha fet un pas endavant. Un cop no venia ell vam creure que amb Calavera i les opcions d’Arnau i Valery creiem que potser era millor buscar un perfil al mig del camp com Pol Lozano i un perfil en atac com Pablo Moreno que ens donarien alguna cosa diferent.”

L’objectiu

“L’objectiu d’aquesta temporada és anar pas a pas. Primer hem de fer els 52 punts i si després quedeu deu jornades o així ja parlarem de les altres opcions. Com sempre dic és una lliga molt difícil i amb molts equips que tenen opcions de pujar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)