Girona

“Vull jugar minuts i per fer-ho he de rendir bé”

Pol Lozano. El migcampista té clar que necessita protagonisme per poder tornar el curs que ve al primer equip de l’Espanyol

El Girona també va fer ahir la presentació oficial de Pol Lozano, que va arribar diumenge cedit per l’Espanyol. “Arribo per una temporada i no penso en res més que fer un gran any, i després em tocarà tornar a l’Espanyol. Haig de jugar el màxim de partits possible i això només ho puc fer si tinc el rendiment adequat. Estic desitjant jugar de seguida per créixer com a jugador perquè sé que si faig un bon any les coses aniran bé”, va comentar Lozano, que va tenir un magnífic detall enviant un missatge d’ànims als jugadors del Girona B afectats en l’accident de trànsit de fa pocs dies.

Pol Lozano també va explicar quin és el seu perfil. “Crec que encaixo més en el doble pivot, però vaig parlar amb l’entrenador i puc jugar en diverses posicions per ajudar l’equip, així que el que ell em demani”, comenta el migcampista, que va viure l’ascens amb l’Espanyol. “Personalment va ser un any complicat però col·lectivament molt bo. Em va servir per aprendre a conviure amb un gran vestidor i sé que hem d’afrontar cada partit com si fos l’últim perquè si no les possibilitats de guanyar baixen molt”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)