Espanyol

Aleix Vidal: “És una alegria extra poder guanyar un equip gran”

Aleix Vidal va ser un dels protagonistes de la victòria de l’Espanyol contra el Real Madrid (2-1). El vallenc va marcar el 2-0, el seu segon gol amb la samarreta blanc-i-blava, i va confirmar la seva bona adaptació i aportació a l’equip de Vicente Moreno. L’endemà del triomf, Aleix Vidal n’ha parlat en declaracions als mitjans del club.

L’alegria

“És una alegria extra poder guanyar un equip gran. Estic molt content pels companys i per l’afició. Ara hem de seguir aquesta línia.”

El gol

“Va ser una jugada molt ràpida. Veig que el Madrid no està col·locat perquè està discutint amb l’àrbitre la decisió de xiular la falta. Jo demano ràpidament la pilota a Morlanes, que li dona a Keidi Bare. La rebo i arrenco. L’últim toc potser se me’n va un pèl llarg, Nacho decideix sortir, amb la sort que hi poso la punteta, li faig el túnel i em queda perfecte per definir.”

La celebració

“Jo tampoc soc de marcar molts gols. Quan marco, intento aprofitar per disfrutar el moment al màxim.”

L’esforç

“Segurament hi haurà moments personals que el rendiment no serà el millor, perquè lògicament no pot ser un rendiment espectacular tota la temporada, però sempre he dit que en tots els partits que he jugat, sigui amb l’equip que sigui, he marxat amb el cap ben alt perquè ho he donat tot.”

L’adaptació

“Al final, ens coneixem tots, encara que no sigui personalment. Quan arribes al vestidor i te’ls trobes, comença la relació. Estic molt content. M’han rebut des del primer dia amb els braços oberts i això també es nota al camp.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)