Espanyol

Vicente Moreno: “Valoro molt el Cadis i el seu tècnic”

L’Espanyol tancarà dilluns al vespre la jornada de primera amb la visita a l’RCDE Stadium del Cadis (21h). El tècnic, Vicente Moreno, n’ha parlat aquest migdia, després del penúltim entrenament de l’equip.

Per refermar sensacions

“Li donem moltíssima importància, al partit de dilluns. Per donar continuïtat a les sensacions i a la victòria en l’última jornada. A primera és difícil guanyar dos partits seguits; dos de seguits a casa, més. Hi ha molts elements per trobar-hi motivació.”

El Cadis

“És un rival complicat, que costa trobar la manera de guanyar-lo. Hem de fer les coses molt bé per poder guanyar. El partit serà molt exigent. És un equip que et dificulta moltíssim les coses. Totes les formes de jugar són vàlides, i Álvaro treu molt de rendiment al seu equip. Gairebé els han de fer una estàtua a Cadis, a ell i a uns quants jugadors. M’hi sento reflectit, perquè sé el que és pujar de segona B a primera. Sempre valorem molt valor el treball d’Álvaro”

L’horari

“És una pena. Ara ja, amb el 100% de l’aforament, podíem donar continuïtat a l’últim partit, aquella comunió. Es dificulta als nostres aficionats venir al partit, però segur que fan un esforç. Els que puguin venir ens ajudaran, perquè ens farà falta el seu suport. Hi tenen molt a dir, en els resultats que fem a casa”

Marge per millorar

“I tant. Tenim moltíssimes situacions de millora. Hi ha molt marge, i a més això et dona il·lusió i motivació. En aquesta recerca de la millora, de l’excel·lència que mai arriba, és on som.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)