Espanyol

Yangel: “Estem molt disgustats amb el partit que vam fer contra el Rayo”

L’Espanyol va perdre el darrer partit de lliga disputat al RCD Stadium contra el Rayo. A més de la derrota, el conjunt dirigit per Vicente Moreno va deixar una imatge dolenta davant la seva afició. Els futbolistes intentaran donar una alegria als seus en el proper duel de lliga al Bernabéu contra el Madrid, una missió complicada, però no impossible tenint en compte que els blancs estaran centrats en l’eliminatòria de semifinals de la Champions League, ja que la lliga la tenen al sac. El migcampista de l’Espanyol, Yangel Herrera, ha estat entrevistat pels mitjans del club blanc-i-blau des d’on ha repassat diversos temes:

El darrer partit

“Estem molt disgustats amb el partit que vam fer contra el Rayo. Som conscients que no vam estar al nostre millor nivell ja que portàvem una línia de joc bona, sobretot a casa. A primera qualsevol et pot guanyar, i ara ens toca intentar treure endavant tots els partits”, deia el mig.

Refer-se de la derrota

“Cada cap de setmana tenim l’oportunitat de treure’ns l’espina, de ressorgir i reafirmar les coses bones que venim fent durant el curs. Al Bernabéu tenim una gran oportunitat, en un gran escenari i cal gaudir i competir al màxim”, ha comentat el veneçolà, que respecte al duel contra els blanc i el record de la victòria en l’anada al RCD Stadium afegia: “Els vam guanyar a casa però serà un partit diferent. Guanyar seria increïble”.

Objectius que resten

“Estem en una posició tranquil·la i l’hem de gaudir. Hem de sumar el màxim punts possibles per escalar alguna posició en la taula” ha dit Yangel Herrera, que ha sentenciat: “Hem de competir fins al final, estem a la zona mitja i amb un parell de bons resultats puges posicions. Aquesta és la nostra lluita”.

El migcampista, que juga al conjunt periquito cedit pel City ha disputat aquest curs 19 partits de lliga i ha acumulat 1.347 minuts de joc en els quals ha marcat una diana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)