Espanyol

Aleix Vidal ja hi té experiència

Espanyol. El futbolista blanc-i-blau sap el que és marcar i guanyar al Santiago Bernabéu. Va fer-ho amb el Barça (0-3) el curs 2017/18

Pràcticament salvat, l’Espanyol té aquest dissabte (16.15 h) al Santiago Bernabéu, contra el Real Madrid, un compromís d’alta dificultat. El conjunt orientat per Vicente Moreno intentarà a l’estadi madridista rescabalar-se de la mala versió que va oferir en el darrer partit a casa contra el Rayo Vallecano (0-1). “Hem d’aconseguir d’una vegada per totes tancar la salvació i després mirarem cap amunt”, va explicar ahir, als mitjans oficials del club blanc-i-blau, Aleix Vidal. “Encara no està matemàticament i hem d’anar al Bernabéu amb la idea i la mentalitat d’aconseguir els tres punts o, si no, de sumar”, va afegir el de Valls, que ja té experiència a marcar i guanyar al feu blanc. “Tant de bo que repeteixi”, va expressar el futbolista, que va contribuir amb un gol en la victòria del Barça (0-3) el curs 2017/18 en un clàssic. “Personalment sé el que és guanyar allà, sé el que és marcar allà, i això, vulguis o no, és bonic viure-ho en un estadi com el Bernabéu. No sé si jugaré, però si tinc algun minut tant de bo pugui repetir el que ja he fet algun any allà”, va completar Vidal, que també va anotar en el triomf de l’Espanyol (2-1) en la primera volta contra el Real Madrid a l’RCDE Stadium.

EL PROTAGONISTA

No sé si jugaré, però si tinc algun minut tant de bo pugui repetir el que ja he fet allà
Aleix Vidal
JUGADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)