Espanyol

No eviten la festa blanca

Espanyol. Els de Vicente Moreno hauran d’esperar per segellar la permanència després d’una contundent derrota al Bernabéu, mentre que el Real Madrid ja és campió de lliga

Real Madrid 4 Espanyol 0

REAL MADRID:Courtois, Vallejo, Modric (Benzema, 60’), Asensio, Marcelo, Casemiro (Isco, 61’), Lucas Vázquez, D. Ceballos, Rodrygo (Vinicius, 75’), Mariano (Kroos, 60’), Camavinga (M. Gila, 74’).ESPANYOL:Diego López, Aleix, Sergi Gómez, Calero (David López, 83’), Cabrera, Herrera (Fran Mérida, 76’), Sergi Darder, Melendo (Morlanes, 65’), Vilhena (Dídac Vilà, 65’), Puado, Raúl de Tomás (Wu Lei, 65’)GOLS:1-0 (33’) Rodrygo, 2-0 (43’) Rodrygo, 3-0 (55’) Asensio, 4-0 (81’) Benzema.ÀRBITRE:Munuera Montero.T.G.:Mariano, Casemiro.T.V.:Cap.PÚBLIC: 58.686 espectadors al Santiago Bernabéu.

L’Espanyol no va poder aigualir la festa del conjunt blanc després de caure al Santiago Bernabéu per 4-0. Així doncs, els madrilenys ja són campions de lliga a quatre jornades del final de la competició mentre que els de Vicente Moreno hauran d’esperar per certificar definitivament la permanència. Els blanc-i-blaus no van fer mal partit contra un rival poc recognoscible, en què els únics titulars habituals que van començar el matx van ser Courtois, Casemiro i Modric, però tot i així els va faltar efectivitat per emportar-se algun punt del feu madridista.

El partit va començar intens, amb tots dos conjunts buscant constantment la porteria contrària. Després d’unes arribades amb perill dels locals, l’Espanyol va ser atrevit i va començar a jugar gran part del temps en camp rival, portant el ritme del joc i la possessió. Tot i això, en una de les arribades dels d’Ancelotti, va arribar la primera més clara del matx. En el minut 12 Mariano va estavellar una rematada de cap al pal. Però els visitants van continuar sent els dominadors i mostrant una molt bona versió contra un equip que no s’acabava de trobar còmode dins el terreny de joc. En el 20’ RDT va tenir la primera dels blanc-i-blaus amb un xut potent des del balcó de l’àrea que Courtois va poder aturar sense problemes. Els visitants van continuar insistint amb arribades per les dues bandes, però els va faltar trobar espais per generar més perill. A mesura que anaven passant els minuts, el ritme de joc va anar baixant i el Madrid ho va aprofitar per avançar-se en el marcador amb dos gols de Rodrygo. En el 32’ va situar l’1-0 amb un xut ras i creuat des de dins l’àrea. I deu minuts després, el mateix jugador va aprofitar una pèrdua de pilota dels blanc-i-blaus prop de l’àrea de Diego López per fer el segon. Així doncs, es va arribar al descans amb un resultat injust pel que s’havia vist dins el camp.

En la represa, el Madrid no va tardar a ampliar el marcador. En el 55’ Marco Asensio després d’un contracop de llibre va fer el tercer dels madrilenys. L’Espanyol, lluny d’abaixar els braços, va continuar insistint i generant ensurts a la porteria local. En el 61’ Aleix Vidal la va tenir amb un xut potent des de la banda dreta que buscava sorprendre pel primer pal. Poc després una centrada molt perillosa de Darder la va haver de refusar la defensa madridista sobre la línia de gol. Els locals amb poc generaven molt i en el 73’ Isco va enviar la pilota al fons de la xarxa, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc de Rodrygo, que obstaculitzava la visió de Diego López. Tot i així, el 4-0 va acabar arribant. En el 80’ Benzema, que havia entrat al terreny de joc en el segon temps, es va afegir a la festa blanca amb una altra diana.

Amb aquest resultat, els blanc-i-blaus es van quedar a les portes d’aconseguir una fita històrica, com és guanyar en una mateixa temporada dos duels de lliga als madrilenys. Ara s’hauran de refer i guanyar la setmana que ve l’Osasuna a casa si volen segellar definitivament la permanència.

Alguns van celebrar el clàssic com si haguessin guanyat un títol. Vam mantenir la calma
Thibaut Courtois
PORTER DEL MADRID
Les àrees són determinants i no hem fet prou per acabar les accions que hem tingut
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Sabíem que aquest era un partit en què els errors que poguéssim cometre nosaltres ens penalitzarien molt, i així ha estat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)