Espanyol

Vicente Moreno: “Amb una dinàmica més positiva és més fàcil”

Vicente Moreno ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que el Girona juga diumenge (18.30 h) davant Osasuna al RCDE Stadium. Les seves declaracions més destacades

Enganxada amb RDT

“Son coses que passen en qualsevol vestidor. Algunes vegadas son públiques i a vegades, no. Son coses que passen en el dia a dia de qualsevol equip. Hem preparat el partit de la millor manera possible i farem, com fem sempre, el què pensem que ens donarà més possibilitats de guanyar el partit.”

Desencís de l’equip, desconnexió. Reenganxar l’equip per salvar-se?

“L’altre dia, en la part final quan el resultat s’allunya la sensació és que l’equip afluixa, però no és així tampoc. Si preguntem u per u quan duiem mitja hora de partit és que la cosa anava bé. No podem permetre’ns el luxe de baixar els braços perquè estem jugant contra el Real Madrid, que l’altre dia li va ficar 3 gols al City. Sí que ens va faltar agressivitat. Vam xutar a porteria 20 vegades, més que el City i també vam rebre menys xuts a porteria que el City. Hi ha coses que es van fer bé.”

Plebiscit diumenge entre la graderia i l’equip?

“Necessitem a la nostra gent. Ens estem jugant moltes coses. Hem de certificar de forma matemàtica la permanència. L’equip que marca la novena plaça és Osasuna i si els guanyem estarem a un partit d’ells. Necessitem que ens ajudin.”

La crispació en l’ambient

“Vosaltres teniu més informació per parlar de si és normal o no ho és. És una pena. Amb una dinàmica més positiva és més fàcil arribar a objectius importants. Hem estat tota la temporada en una posició mitja que sempre volem més però hem de saber d’on venim. L’equip sempre necessita el seu públic”.

L’ambient pot fer decidir si es queda o marxa?

“L’important és que guanyem el partit contra Osasuna. Aquest club està per sobre de qualsevol de nosaltres. Hem de certificar la permanència i tenim objectius com per exemple guanyar els dos partits que ens queden a casa i fer uns grans números a Cornellà”.

Com està el vestidor?

“Els xavals estan en la voluntat de fer-ho el millor possible en aquests quatre partits que queden. Hem d’estar per damunt de les circumstàncies i situacions i hem de rendir. Crec que arribem bé i pel què fa al tema anímic, sempre estas millor quan guanyes, però això s’arregla ràpid, guanyant”

El projecte futur

“No entraré a concret. Tot el què envolta el club tot influeix. Jo no soc qui per donar opinió, tinc la meva però soc un simple entrenador. Necessitem a la nostra gent”.

Temporada llarga?

“No se m’està fent llarga. M’encanta aquesta professió. No hi ha millor professió que la que tinc. Hi dedico totes les hores i podria estar-ho fent tota la vida. No hi ha problema, toca disfrutar. Soc a un club per disfrutar, del club, l’afició, l’estadi, la lliga. Pel camí hi ha pedres però es tracta de ser fort i tenir resiliència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)