Espanyol

Crida a l’afició

Espanyol. Sense haver assegurat encara la permanència i en una atmosfera complicada, Vicente Moreno reclama el suport del públic demà contra l’Osasuna: “Els necessitem”

Molt se li hauria de complicar la cosa, a l’Espanyol, per acabar patint per la seva continuïtat a primera divisió, la realitat és, però, que aquesta no està garantida encara. “Ens estem jugant moltes coses. Hem de certificar de forma matemàtica la permanència”, va dir ahir Vicente Moreno, al capdavant d’un equip a la deriva que acumula quatre derrotes en les últimes cinc jornades i que demà rep (18.30 h) l’Osasuna al RCDE Stadium. “Necessitem la nostra gent, necessitem que ens ajudin”, va indicar el preparador, conscient, no obstant això, que hi ha cert ambient de crispació en la massa social blanc-i-blava. “És una pena. Amb una dinàmica més positiva és més fàcil arribar a objectius importants. Hem estat tota la temporada en una posició mitjana... tot i que sempre en volem més, però hem de saber d’on venim. L’equip sempre necessita el seu públic”, va insistir el preparador del conjunt periquito, el setè millor local del campionat, amb 31 punts de 51 disputats. Separat per 8 punts del descens, quan en queden 12 per jugar-se, els blanc-i-blaus busquen un triomf demà que seria un bàlsam a tots els nivells, ja que els permetria oblidar-se de possibles problemes, per remots que es vegin ara, i ajudaria a calmar ànims en aquest final de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)