Espanyol

Temps convulsos

Espanyol. Els de Vicente Moreno, que no travessen el seu millor moment, busquen una victòria per segellar definitivament la permanència

L’Espanyol rep avui l’Osasuna enmig d’un ambient enrarit al vestidor i d’uns resultats que no acompanyen. Tot i això, els blanc-i-blaus han de girar full i aconseguir un triomf que els permeti afrontar les tres últimes jornades de lliga amb la salvació al sac.

És un partit clau per a un Espanyol que ha arribat a aquest tram final de temporada patint més de l’esperat. Fa setmanes que ja hauria d’haver certificat de manera definitiva la permanència, però les quatre derrotes en els últims cinc partits han provocat que entre l’afició i el vestidor hi hagi una atmosfera complicada. Vicente Moreno, conscient d’aquesta situació, fa una crida als periquitos per mirar de revertir aquesta mala dinàmica. “Necessitem la nostra gent. Ens estem jugant moltes coses. Hem de certificar de manera matemàtica la permanència. L’equip que marca la novena plaça és l’Osasuna i si els guanyem estarem a un partit d’ells. Necessitem que ens ajudin.”

Per a aquest duel el de Massanassa no podrà comptar amb dos futbolistes que han jugat pràcticament tots els partits d’aquesta temporada. Keidi Bare, lesionat en el partit contra el Rayo, diu adeu a la temporada, i Óscar Gil, tot i que no està al cent per cent descartat, sembla complicat que pugui arribar per una lesió al recte anterior dret. El que sí que hi serà és RDT, que després de l’enganxada que va tenir amb Vicente Moreno al Bernabéu, el tècnic espanyolista va tirar pilotes fora i va afirmar que això no influirà en l’alineació d’avui. “Són coses que passen en qualsevol vestidor. Algunes vegades són públiques i a vegades, no. Són coses que passen en el dia a dia de qualsevol equip. Hem preparat el partit de la millor manera possible i farem, com fem sempre, el que pensem que ens donarà més possibilitats de guanyar el partit.”

Al davant, es trobaran un Osasuna que arriba amb quasi tota la plantilla al complet. Només faltarà Jesús Areso, que s’ha passat mitja temporada lesionat. Els navarresos venen d’empatar a domicili contra l’Elx i de perdre a casa contra el Real Madrid. Sigui com sigui, als periquitos només els serveix la victòria si volen assegurar-se la continuïtat a primera divisió la temporada que ve.

10 Partits guanyats 12

9 Partits empatats 9

15 Partits perduts 13

37 Gols a favor 35

49 Gols en contra 45

EL TÈCNIC

Amb una dinàmica més positiva és més fàcil arribar a objectius importants; necessitem la nostra gent
Hem d’estar per damunt de les circumstàncies i situacions, i hem de rendir
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)