Espanyol

David López: “És un orgull haver estat capità de l’Espanyol”

Menys de 24 hores després d’acomiadar a Diego López com a futbolista de l’Espanyol, avui ha estat el torn de David López, un altre dels capitans de l’equip. El barceloní ha llegit un comunicat ple d’emoció, interromput diverses vegades per les llàgrimes, i ha atès als mitjans de comunicació en una roda de premsa amb els sentiments a flor de pell per part al propi futbolista i dels assistents. El club li ha fet entrega a David López d’una samarreta amb el dorsal corresponent al número de partits que ha disputat com a periquito (237), una insígnia del club i el braçal de capità que amb orgull ha defensat al llarg de la seva trajectòria:

I ara què?

“Encara estic atordit amb tot el que ha passat. Sé segur que la meva filla no em deixa anar al Barça, allà segur que no aniré [amb to de broma]. S’estan treballant coses i quan ho tingui tot sobre la taula ja veuré que trio, el que més m’il·lusioni, sigui a prop o sigui a lluny de casa.”, ha dit el futbolista.

Un moment

“Per com va ser el partit i la temporada la classificació a Europa va ser genial. Però em quedo amb el dia de l’ascens després d’una decepció grossa. Tenia i teníem molta responsabilitat, la meva samarreta pesava més que la d’alguns i fer-ho va ser alliberar-nos. Era molt important pel club i ens vam sentir realitzats i en pau amb el que havia succeït el curs anterior”.

Difícil marxar de casa

“És complicat. El destí no s’escull i m’ha tocat viure això. Des que vaig tornar de Nàpols sempre he dit que em volia retirar a l’Espanyol però no ho he aconseguit. Estic feliç igualment, una mica atordit, però content i orgullós d’haver jugat per aquest club i d’haver estat capità”, ha explicat David López.

Consell per al futur capità

“Complicat. Li recomanaria que no s’involucrés tant, que això passa factura, sobretot, a casa. L’animaria a intentar transmetre els valors del club i de l’espanyolisme i segur que serà una persona que sabrà de sobres què fer ja que hi he conviscut molts anys”.

Massa involucrat

“Sempre he prioritzat l’equip i el club per davant de mi mateix. No em sortia una altra cosa i estic orgullós de tot el que he fet. Sent de l’Espanyol, de la casa, capità... és inevitable involucrar-se tant. La gent té el seu moment de desconnexió però això ho vivia les 24 hores. M’ho emportava a casa i no era el millor per a la meva família, això és de l’únic que me’n penedeixo”.

Defraudat?

“Estic feliç per com s’ha donat tot. És veritat que es podria haver fet d’una altra manera ja que era una decisió de club i estava presa feia temps. M’agradaria haver-me acomiadat d’una altra manera a casa en el partit contra el València. Al final però va marxar Vicente Moreno, i en arribar Lluís Blanco em posa de titular després de molt de temps i faig un bon partit. M’he pogut acomiadar força bé, a més d’aquest acte”, ha puntualitzat el migcampista.

Tornar com a rival?

“Se’m farà molt estrany, només el simple fet de marxar al vestidor rival. Però el futbol és així, tot i que li guardi estima seguiré sent professional i em tocarà defensar al 100% la samarreta que em toqui. Si es dona el cas així serà”.

Tornar al club?

“Al final marxo però sempre seguiré l’Espanyol. Seré un soci més i seré sempre aquí pel que em necessiti el club. M’agradaria que els nostres camins es tornin a creuar fent el que sigui”, ha sentenciat un David López emocionat mentre recordava el seu pas al club que porta al cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)