Espanyol

Vinicius Souza ja s’entrena amb l’Espanyol

El tercer fitxatge de l’Espanyol ja s’ha posat a les ordres de Diego Martínez. Aquest dissabte el jove migcampista brasiler ha realitzat la seva primera sessió d’entrenament amb els seus nous companys a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El jugador, que arriba en qualitat de cedit per una temporada des del Lommel SK, serà presentat dilluns 11 de juliol a l’Auditori Juan Segura Palomares de l’RCDE Stadium.

Així doncs, la gran majoria dels jugadors de l’Espanyol ja han començat la pretemporada aquesta setmana. Els únics tres membres de la plantilla que encara no han tornat de vacances són Raúl de Tomás, Pol Lozano i Álvaro Vadillo, que tenen permís del club per incorporar-se més tard. Concretament, està previst que s’uneixin a la resta de companys el dimecres 13 de juliol, tot i que no es descarta que algun d’ells escurci les seves vacances i el dilluns ja es posin a les ordres de Diego Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)