Espanyol

L’Espanyol s’enfonsa a Brighton (5-1)

Ha estat una tarda per oblidar. L’Espanyol ha caigut golejat contra el Brighton per 5-1 en el penúltim amistós de la pretemporada. L’equip de Diego Martínez ha encadenat el segon partit seguit perdent i deixant males sensacions.

Els blanc-i-blaus, amb moltes baixes, han estat desdibuixats en tot moment. El Brighton, més rodat a una setmana de començar la lliga, ha estat molt superior al conjunt perico. L’Espanyol ha avisat abans del primer minut amb un xut de Vini Souza que ha blocat fàcilment Robert Sánchez. A partir d’aquí, el Brighton s’ha apoderat del partit i s’ha trobat amb moltes facilitats a l’hora de generar espais. Els anglesos han anat trepitjant àrea i al minut 17 s’han avançat gràcies a un cop de cap de Webster, que ha rematat sol. El Brighton encara ha tingut alguna ocasió més abans del descans.

A la segona part, l’Espanyol s’ha enfonsat del tot. El conjunt local ha fet el 2-0 al minut 48 en una rematada de Dunk que ha sorprès Lecomte, que ha fet l’estàtua. La ferida s’ha començat a obrir i Trossard ha olorat la sang. El belga ha fet un ’hat-trick’ en quinze minuts per situar un contundent i dolorós 5-0 en el marcador. L’Espanyol ha despertat al tram final i Joselu ha fregat el gol en un cop de cap ben rebutjat per Robert Sánchez (74’). El davanter gallec sí que ha estat encertat tres minuts després i ha aprofitat una bona passada de Darder per fer el 5-1.