Espanyol

La fe de Martínez encara no mou els jugadors

Espanyol. Un empat ‘in extremis’ i una derrota a casa deixen un mal gust de boca als aficionats blanc-i-blaus, que temen un ‘déjà vu’ del curs passat

Ja ho va dir Diego Martínez en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament de divendres contra el Rayo Vallecano: “Seria un error pensar que és un partit en què no es pot fallar”, perquè, de fet, l’Espanyol va ensopegar, i molt. Fins a una desena d’ocasions va tenir l’equip per obrir el marcador, però, malauradament, en cap la pilota va entrar a la porteria contrària, i la il·lusió que respirava l’RCDE Stadium per l’estrena de la lliga a casa va quedar dissolta.

El tècnic gallec desitjava veure “el rendiment de la primera part a Balaídos, mantenint la mentalitat de tot el matx”, i així va ser en part, i és que a aquest nou Espanyol els partits, de moment, se li fan llargs. Contra el Celta i el Rayo, l’equip blanc-i-blau va dominar l’escenari durant els primers 45 minuts, però en les segones parts els jugadors comencen a desinflar-se i es tornen vulnerables, fins al punt de deixar escapar una victòria que semblava assegurada.

La confiança que transmet Diego Martínez, com a mínim davant dels mitjans de comunicació, no acaba de reflectir-se sobre el terreny de joc, bé perquè els jugadors encara no estan en una condició física plena, bé perquè els cal desenvolupar una força mental perenne, bé perquè no han assumit les idees del seu entrenador, o bé perquè falten alguns reforços. “Fins que no tanqui el mercat hem de mirar de competir al màxim. Tardarem més temps del que esperàvem però hem de continuar treballant, no ens queda cap més remei”, va dir el tècnic blanc-i-blau en referència al mercat de fitxatges.

La revolució de Chen Yangsheng va començar forta al mes de maig, però ha quedat mig estancada a l’agost i amb el futur de RDT per resoldre. No és el moment, encara, de posar-se les mans al cap, però les males experiències viscudes la temporada passada estan molt presents en la memòria dels periquitos. “Hem de fer un replantejament. Hem de millorar pensant en 36 jornades i amb els jugadors que volen estar aquí no ens ha arribat i ens tocarà patir”, va declarar Martínez. La setmana vinent l’Espanyol rebrà el Madrid.

LES REACCIONS

Fins que no tanqui el mercat hem de competir al màxim. Tardarem més temps del que esperàvem però hem de continuar treballant,
Hem de fer un replantejament. Hem de millorar pensant en 36 jornades i que ens tocarà patir
Diego Martínez
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)