Espanyol

Un precedent per creure-hi

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau es pren el partit contra el Madrid com un punt d’inflexió

Tot i haver sumat un sol punt dels primers sis en joc i rebre en la pròxima jornada el Madrid –l’actual campió de lliga–, l’Espanyol sap que és possible sumar els tres punts i aconseguir el punt d’inflexió desitjat a pocs dies del tancament del mercat de fitxatges, una creu per als blanc-i-blaus. De fet, el curs passat, el conjunt blanc-i-blau ja va superar els blancs en un RCDE Stadium que espera una alegria dels seus després de la decepció en l’estrena contra el Rayo de la darrera jornada (0-2). “Sumar tres punts és important per a nosaltres, i si són contra el Madrid et dona més motivació i confiança. De totes maneres, sigui el Madrid o un altre equip, el que volem sempre és guanyar i demà no serà diferent”, comentava Javi Puado, ja al 100% després dels problemes físics. “Per vèncer el Madrid hem de fer un partit perfecte, el nostre millor partit. Serà diferent del curs passat però aquell matx ens ha de fer creure que és possible guanyar-los”, deia.

Pedrosa, intervingut a Londres

J.S.

Adrià Pedrosa ha passat per la sala d’operacions per culpa de la pubàlgia que arrossega i que ja li ha impedit participar amb normalitat en la pretemporada i estar en plenitud física durant els dos cursos anteriors. El barceloní es va desplaçar a una clínica de Londres després de valorar amb tot l’equip mèdic de l’Espanyol que la intervenció era la millor opció per tornar a competir amb normalitat. L’evolució marcarà el retorn real del jugador als terrenys de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)