Espanyol

Diego Martínez: “Per tenir opcions haurem de tenir el millor dia i ells un de dolent”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit de lliga que el seu equip disputarà contra el Madrid, l’actual campió. Després de sumar un sol punt dels primers sis en joc, el conjunt blanc--i-blau té el repte de donar una alegria a la seva afició i aconseguir el primer triomf tot i la dimensió del rival que tindrà al davant:

La visita del Madrid

“Jugar contra el Madrid no arriba mai en el millor moment, però sempre és una bona oportunitat jugar contra un equip així per mostrar la teva millor versió. És l’actual campió de lliga i de Champions i ha millorat l’equip en l’aspecte tàctic i físic. El repte és majúscul però estem per competir”, ha comentat el tècnic del conjunt blanc-i-blau.

Evolució tàctica

“Si alguna cosa té l’equip és motivació. Volen millorar i és brutal com s’exigeixen al màxim en els entrenaments. Hem hagut de variar la planificació i ens hagués agradat estar més avançats a nivell tàctic però la composició de la plantilla ha fet que anés tot així. Durant els partits fem variacions però l’essència de l’equip contra el Madrid intentarà ser la mateixa. Per tenir opcions contra el Madrid haurem de tenir el millor dia i ells un de dolent. La lectura és senzilla però és la realitat”.

Paciència

“Independentment dels resultats això és l’inici d’un camí en el qual estem canviant coses, transformant-nos i posant les bases d’un equip per a una temporada completa. Amb molta dedicació i motivació però amb paciència ja que no serà fàcil”, incidia el gallec a l’hora de treure importància als resultats inicials de l’equip.

El paper de l’afició

“Esperem que l’afició estigui amb nosaltres i competeixi amb nosaltres. Afrontem un camí llarg, amb risc ja que hem estat valents. Creiem en el projecte i més enllà del resultat el que vull és crear alguna cosa sòlida per al futur. El partit té la transcendència que té en una tercera jornada però volem donar una alegria a la nostra gent”.

Lloances a Ancelotti

“En sí mateix, un tècnic que ha entrenat a equips de tant nivell, que té tants títols i quan els jugadors parlen d’ell ho fan amb tant respecte és increïble. Sempre que l’he tractat és humil i educat. És una persona per admirar i respectar”, ha comentat sobre el tècnic del conjunt blanc.

Els nous fitxatges

“El cas de Lazo és un intercanvi en el mercat que en els propers anys serà una operació més comuna. Vénen a donar suport a la plantilla, són joves però amb certa experiència a primera. Esperem que donin la millor versió amb nosaltres. Arriben amb bona actitud, acaben d’aterrar i toca que s’adaptin. Hem de tenir paciència i tranquil·litat tot i que necessitem competir ja”, ha dit Diego Martínez que ha assegurat que els dos entraran en la convocatòria pel partit. Qui no ho farà serà Pedrosa, Pol Lozano, Gori, Luca i Raúl de Tomàs, de qui no hi ha cap novetat: “Lamentablement no hi ha cap canvi al respecte. Segueix lesionat i continua recuperant-se amb els serveis mèdics”.

El mercat

“Queden quatre o cinc incorporacions que estan per arribar independentment del que passi en el mercat ja que es poden contemplar sortides, és el que hi ha”, ha declarat un Diego Martínez que ha sentenciat: “Necessitem donar més continuïtat als bons moments que hem tingut en els partits i això les peces que podem incorporar i la qualitat dels darrers moviments ens ajudaran a aconseguir-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)