Espanyol

Una derrota per creure-hi

Espanyol. Els blanc-i-blaus van plantar cara al Madrid i van demostrar que l’equip continua en progressió ascendent, tot i que els resultats fins ara no han acompanyat

Els números diuen que l’Espanyol només ha sumat un punt dels nou possibles en aquest tram inicial de la lliga, però les sensacions que ha deixat el conjunt dirigit per Diego Martínez són ben diferents. En el primer partit contra el Celta, els blanc-i-blaus van aconseguir un miraculós empat gràcies a la seva fe i insistència en els últims minuts, quan l’equip s’estava mostrant més irregular després d’una molt bona primera part, en què van sortir valents i a mossegar el rival. En el segon duel contra el Rayo, els periquitos van anar clarament de més a menys, i la seva feblesa en la defensa, afegida a la poca contundència en l’àrea rival, va provocar que arribés la primera derrota de la temporada. Diumenge va arribar la segona, però ni de bon tros els jugadors i l’afició van marxar de Cornellà-el Prat amb mal gust de boca. L’Espanyol va plantar cara, sobretot en el segon temps, a l’actual campió d’Europa, jugant de tu a tu i sense complexos. Així, van estar a punt de donar la campanada per segon any consecutiu a l’RCDE Stadium. Aquest cop van acariciar l’empat i, per què no, la victòria contra el Madrid, però altre cop va aparèixer Benzema en els últims instants per certificar una derrota cruel. El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, es va mostrar orgullós del treball i l’actitud dels seus jugadors un cop acabat el partit: “Hem jugat dos equips en universos completament diferents, però hem competit de tu a tu. Extraiem moltes coses positives del partit. Competir com ho hem fet contra el Madrid té molt mèrit i no puc recriminar res als jugadors, que ho han deixat tot.”

Els jugadors creuen en el projecte. L’afició, també. Mostra d’això són les 25.778 persones que es van congregar a l’RCDE Stadium i que no van parar d’animar el seu equip ja des d’abans que comencés el matx. Una entrada que va millorar les 23.377 de l’anterior visita madridista. “Agraeixo a l’afició com ens ha ajudat a competir quan no ens quedava benzina. Ara, cal tenir paciència, ser forts mentalment i agafar-nos a totes les coses bones que ha fet l’equip. Tots volem immediatesa, però no és una cosa fàcil d’aconseguir”, va expressar el tècnic.

L’1 de setembre es tanca el mercat de fitxatges, i l’Espanyol encara vol incorporar quatre o cinc jugadors més perquè contribueixin a aquesta progressió ascendent de l’equip. “L’equip creixerà i armarem un bloc més constant i consistent. El camí que tenim al davant ens obliga a treballar molt i esforçar-nos, però un s’il·lusiona en veure aquest equip lluitar i competir”, va sentenciar Diego Martínez.

S’ha d’analitzar el que vam fer bé i el que no, però jugant així arribaran les victòries
Joselu
davanter de l’espanyol

JOSELU MATO

El davanter, que acumula dos gols en tres partits, va estrenar-se davant de l’afició

SETMANA CLAU

Contra rellotge, l’Espanyol vol incorporar quatre o cinc jugadors més

ELS PROTAGONISTES

El camí que tenim al davant ens obliga a treballar molt i esforçant-nos, però un s’il·lusiona en veure aquest equip lluitar i competir
Cal tenir paciència, ser forts mentalment i agafar-nos a les coses bones que ha fet l’equip
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)