Espanyol

L’Espanyol confirma l’arribada d’Álvaro Fernández

Després d’accelerar les negociacions en els últims dies feia hores que només faltava l’anunci oficial, i aquest migdia l’Espanyol ha confirmat la incorporació d’Álvaro Fernández, que competirà per un lloc a la porteria amb el francès Lecomte, que no ha acabat de convèncer en les tres primeres jornades de lliga.

Álvaro Fernández, de 24 anys, arriba al conjunt blanc-i-blau en qualitat de cedit procedent de l’Osca, però l’Espanyol es reserva una opció de compra a final de temporada, de la que no s’han fet públiques les quantitats. Format a les categories inferiors de l’Osasuna, va debutar a primera divisió amb el primer equip amb només 18 anys. Després el va fitxar el Mònaco, que el va cedir a l’Extremadura la temporada 2018/19. El curs següent el va fitxar l’Osca, amb qui va aconseguir l’ascens a primera divisió i va disputar 22 partits més a la màxima categoria. La temporada passada, amb l’Osca a 2a divisió A, Álvaro Fernández se’n va anar cedit al Brentford de la Premier League, amb qui va disputar 12 partits de lliga. Aquest estiu havia despertat l’interès de nombrosos clubs de primera divisió, però finalment ha estat l’Espanyol qui ha pogut tancar la seva incorporació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)