Espanyol

Álvaro Fernández: “Em veig totalment capacitat per jugar aquest cap de setmana”

L’Espanyol ha fet oficial aquest matí l’arribada d’Álvaro Fernández. Després de passar la revisió mèdica satisfactòriament, el porter de 24 anys procedent de l’Osca ha estat presentat a l’RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades com a nou jugador blanc-i-blau.

Fitxatge per l’Espanyol

“Vull agrair la confiança que l’Espanyol m’ha transmès. És una oportunitat estar aquí. No ha estat fàcil. Ha costat, però per fi estic a on vull estar. És un projecte molt ambiciós i és el lloc ideal per a mi per créixer de la mà de l’equip i amb un grandíssim entrenador que ens exigeix molt. L’estiu ha estat llarg, m’hauria agradat tancar la incorporació abans, però finalment estic aquí i estic molt feliç”.

Com s’ha gestat el fitxatge?

“El primer contacte amb l’Espanyol es va produir fa diverses setmanes. A l’inici de l’estiu vam començar les conversacions i, fins i tot, vam estar a prop de tancar l’acord, però finalment no es va poder fer per diverses exigències que ens van impedir estar aquí abans. Al llarg de l’estiu hem continuat amb les conversacions. Pel mig hi ha hagut altres equips, però quan Domingo es va decidir fa uns dies jo tenia molt clar que volia venir aquí i va ser molt fàcil la decisió”.

Què ha influït més per fitxar per l’Espanyol?

“El projecte que té el club i l’oportunitat d’estar aquí. Em veig amb possibilitats de competir per jugar, per poder disputar tots els minuts que vull, i això és el que intentaré fer”.

Preparat per ser titular el diumenge?

“Físicament, em trobo molt bé perquè he fet tota la pretemporada amb l’anterior club, l’Osca, i estic perfectament per competir. Estic totalment disponible pel mister. Si ell considera que estic preparat, que jo crec que ho estic tan físicament com mentalment, estic molt il·lusionat i tant de bo pugui debutar a San Mamés amb l’Espanyol. Tinc un bagatge de partits a l’esquena que m’aporten tranquil·litat i experiència, a pesar de la joventut que tinc i em veig totalment capacitat per jugar aquest cap de setmana i de jugar tots els partits que siguin possibles amb l’Espanyol”.

Competència a la porteria:

“M’encanta la competència. Crec que és molt important, sobretot en una demarcació tan específica com la nostra. Com més siguem més competència tindrem i millor ens portarem entre tots. Veurem com acaba el mercat i quins porters estem, però si som els quatre, competirem entre els quatre. No hi ha cap problema. Vinc a aportar. A fer-los millor i que ells també em facin millor amb aquesta competència sana que tinguem. Intentaré demostrar al mister que he de ser el porter que ha de jugar i respectar la seva decisió sempre”.

Diego Martínez

“Avui m’he reunit amb ell abans de l’entrenament. M’ha demanat màxim respecte cap a la plantilla, cap al club, i a la institució. També m’ha dit que m’exigirà al màxim, i ja ho he viscut en pròpia pell. És un entrenador amb molta exigència i va molt bé per treure el màxim rendiment dels jugadors. També vol que sigui honest amb ell i els companys. En aquest sentit, el mister no tindrà cap problema amb mi perquè el que em demana li puc donar. Tenim l’entrenador ideal per fer coses grans amb l’Espanyol”.

Com es defineix?

“Em considero un porter molt àgil, ràpid, potent i amb un bon joc de peus. Des de sempre he tingut dèficit amb el joc aeri, però des de la darrera temporada a la Premier crec que ho he millorat. També tinc una ment molt forta, ja que soc una persona molt freda i en aquest sentit sé manegar molt bé les situacions de joc i les emocions. Em considero un porter complet, que puc millorar en totes les facetes, però crec que em defenso bé en totes les situacions de joc. Tinc confiança plena en mi mateix”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció