Espanyol

Chen: “Estic satisfet amb la feina feta durant el mercat”

El president insisteix en el compromís de Rastar cap al club

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, ha mantingut una trobada amb els mitjans de comunicació abans de tornar-se’n cap a Xina. Chen ha fet un repàs ampli de l’actualitat del club, marcada en les últimes hores per la recta final de mercat, sense haver pogut fitxar més que Braithwaite i amb la sortida frustrada de Raúl de Tomás.

“Hem de remarcar que el mercat dura dos mesos. L’últim dia és una part d’aquests 60 dies. Hem de mirar el mercat en la seva globalitat. I en una valoració global, estic satisfet amb la feina que hem fet, en tots els sentits. Des de l’entrenador, un dels millors de l’Estat, fins a millores per línia. Crec que tenim un equip més competitiu i hem fet un pas endavant, una millora respecte al passat”, ha assegurat el president.

El cas RDT

“No hi ha hagut cap error en la gestió. És cert que el jugador ha mostrat al club la seva intenció de sortir, però no ens ha arribat cap oferta. I l’últim dia de mercat no hem arribat cap acord per la sortida”, ha assegurat Chen. Un problema per a Diego Martínez? “Raúl és un dels millors jugadors de la plantilla i Diego, dels millors entrenadors d’Espanya. Creiem que aquest problema que diu no existeix o serem capaços de solucionar”.

Domingo Catoira

El president ha defensat la feina del director esportiu. “Posaria una valoració alta de tot l’equip tècnic i secretaria tècnica per aconseguir una millora global. Sabem que Diego era la primera opció de Domingo. I així ho va traslladar al president, com la seva preferència”.

Rumors de venda

“Soc conscient que hi ha hagut rumors constants, que desestabilitzen el club. Sobretot a principis de juliol, que és quan més m’ha molestat perquè és l’inici del mercat i perjudica l’operativa”, ha dit Chen. “Fins i tot la matriu ho ha desmentit. Vull tornar a remarcar que, en la situació més difícil, amb pandèmia i a segona A, s’ha reforçat l’aposta, amb una ampliació de capital. Més que això, no podria seguir demostrant el meu compromís constant”. I ho ha rematat: “En aquests 6 anys i 7 mesos, en cap moment he posat el club en venda. I molt menys hem rebut una oferta real. La lliga espanyola és molt competitiva, i la competència pot anar més enllà del terreny de joc. Hem d’estar units, reforçar la unió interna.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)