Espanyol

Sense marge d’error

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau està obligat a guanyar el Cadis, un rival directe, si no vol caure en zona de descens

L’Espanyol ja no té marge d’error si no vol caure en zona de descens. Avui s’enfronta al Cadis, un rival directe en la classificació, amb tan sols un punt menys. Si els blanc-i-blaus superen la prova, començarien a mirar cap amunt. En canvi, si són els gaditans els que s’emporten la victòria, els espanyolistes se situarien en la part vermella de la taula per primer cop aquest curs. Així doncs, és un partit clau, i s’ha de guanyar per confirmar les sensacions de les primeres jornades. Uns partits en què els errors individuals s’han pagat molt car.

L’inici de temporada del Cadis ha estat per oblidar. El conjunt de Sergio González no va sumar cap punt en els primers cinc partits de lliga, va encaixar 14 gols i no va aconseguir anotar cap gol. Tot i això, no val a refiar-se, i és que arriben a aquest duel amb confiança després d’unes últimes dues jornades en què han sumat quatre de sis punts possibles, sense encaixar cap gol. Per la seva banda, l’Espanyol arriba més tocat, però amb ganes de girar full de l’empat cruel contra el València i començar a sumar de tres en tres: “Volem la victòria i necessitem els punts que reforcin el bon treball de l’equip en moltes facetes”, va dir el tècnic de l’Espanyol, que hi afegia: “La mentalitat de l’equip és extraordinària, però ens enfrontem a un rival dur que a casa es fa fort i no serà fàcil.”

Per a aquest duel, Diego Martínez no podrà comptar amb Braithwaite, sancionat amb dos partits. Tampoc hi seran els lesionats Pedrosa, Rubén Sánchez mentre que es recuperen Óscar Gil, Calero i Lazo. També hi serà, i de titular, Álvaro, que compta amb la confiança de l’entrenador tot i les pífies descomunals en les seves dues últimes actuacions. El tècnic del conjunt gadità, conscient dels dubtes que hi ha a la porteria dels blanc-i-blaus, té clar què han de fer: “Hem de generar ocasions de gol i xutar a porta. Hem de posar a prova Álvaro.”

1 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 2

5 Partits perduts 4

1 Gols a favor 9

14 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

La mentalitat de l’equip és bona, però ens enfrontem a un rival dur que a casa es fa fort
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)