Espanyol

Taules al Nuevo Mirandilla, amb un nou error de Lecomte (2-2)

L’Espanyol no ha pogut superar aquesta tarda a un rival directe a la classificació, el Cadis, en un partit en que l’assenyalat ha tornat a ser el porter blanc-i-blau, avui Lecomte. El francès, amb una mala sortida, ha regalat la primera diana als gaditans. Joselu, amb un doblet a la represa, ha aconseguit capgirar el marcador, però Lucas Pérez, ha tornat a posar la igualada en el 78’. Tot i aquest empat, els blanc-i-blaus, es mantenen fora de la zona de descens gràcies a l’empat del Sevilla contra l’Athletic.

L’Espanyol ha començat patint. Els gaditans han estat els clars dominadors dels primers compassos del matx, fent-se amb la possessió i construint a camp contrari. El primer avís per part dels locals ha arribat ben aviat amb una rematada de cap de Rubén Sobrino que ha sortit per sobre la porteria defensada per Lecomte. A partir d’aquí, els de Sergio González han continuat monopolitzant el control de la pilota i no han aturat el seu bagatge ofensiu. Han disposat d’ocasions per obrir la llauna, però tant la defensa com el porter periquito s’han mostrat segurs per evitar la primera diana del partit. Per la seva banda, als blanc-i-blaus, els hi ha costat molt entrar en el matx. No aconseguien fer dues passades seguides i, per tant, no avançaven posicions. En el 19’, Darder ha estat providencial per desviar en l’últim moment una centrada perillosa de Bongonda al cor de l’àrea. Passats els primers vint minuts de joc, els espanyolistes han intentat, sense encert, guanyar metres i iniciar jugades des del darrere, però no han trobat espais per aconseguir-ho. No ha estat fins en el 33’, quan a la sortida d’un córner i en una jugada d’estratègia, l’Espanyol ha fet el primer xut entre els tres pals. Nico Melamed ha estat a punt de sorprendre Ledesma amb una rosca que entrava per tot l’escaire. Precisament, Melamed, en la següent jugada s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït. En el seu lloc ha entrat Puado. En el minut 40, el Cadis s’ha avançat per un nou error de l’Espanyol. I el protagonista ha tornat a ser el porter blanc-i-blau, avui Lecomte. En un servei de banda de Luis Hernández, el francès ha fet una sortida imprecisa fallant en l’intent de refusar amb els punys i, després d’una sèrie de rebots dins l’àrea, li ha caigut la pilota a Chust, que ha marcat a plaer. Després d’aquesta diana, el partit s’ha hagut d’aturar uns minuts perquè les assistències mèdiques poguessin atendre a un aficionat a les graderies del Nuevo Mirandilla. Reprès el partit, els periquitos han intentat reaccionar, però no hi ha hagut temps per més. El Cadis, que ha tingut el domini de la possessió i de les ocasions en la primera meitat, s’ha anat als vestidors amb aquest avantatge mínim.

A la represa, amb el marcador en contra, l’Espanyol ha mostrat una altra cara, oferint molt més en atac. Puado ha estat el primer que ho ha intentat, amb una internada des de la banda esquerra. Poc després, en el 51’, ha arribat la igualada. En la primera més clara que han tingut els espanyolistes, Joselu, amb una rematada de cap, ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa després d’una gran centrada de Brian Oliván. En el 55’ Puado ho ha tornat a intentar amb un mà a mà amb Ledesema, que aquest ha aturat en una gran intervenció. En el 66’ ha tornat a aparèixer Joselu per capgirar el marcador. Una gran passada vertical d’Edu Expósito buscant l’espai, l’ha sabut aprofitar a la perfecció Joselu, que no ha perdonat des de dins l’àrea amb un xut al primer pal. El Cadis ha buscat amb insistència l’empat, i l’ha acabat trobant en el 77’ amb la diana de Lucas Pérez. Els últims instants del partit han estat d’infart pels blanc-i-blaus, amb ocasions constants pels gaditans. En el 95’, el Cadis ha tingut la victòria amb una pilota al pal de Lucas Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)