Espanyol

L’Espanyol cau golejat contra l’Almeria

L’Espanyol ha posat fi a la seva ratxa d’imbatibilitat en lliga d’aquest 2023. Els blanc-i-blaus han caigut derrotats contra l’Almeria, un rival directe per a la permanència, per 3 a 1, amb gols de Luis Suárez (21’), Leo Baptistao (61’) i Portillo (77’) per part dels locals. Joselu, en el temps afegit, ha escurçat les distàncies. Així doncs, els de Diego Martínez tanquen la primera volta amb 20 punts.

Bona posada en escena de l’Espanyol en els primers instants, agafant la iniciativa amb un joc directe i portant el partit allà a on volien. Al davant, però, s’han trobat a un Almeria amb les idees molt clares i amb una pressió alta que asfixiava la sortida de pilota dels de Diego Martínez. Després d’uns primers minuts de tempteig i amb diverses aturades en el joc, la primera oportunitat més clara l’ha tingut l’Almeria de les botes d’Embarba (11’) amb un xut des de la frontal que ha marxat fregant el pal. En la següent jugada, els de Rubi han estat encara més a prop d’obrir la llauna amb una rematada d’Akieme des de dins l’àrea que en una gran intervenció ha refusat Álvaro Fernández sota pals. Aquestes ocasions han donat ales als locals, que han començat a dominar el matx atacant pels dos costats. Al final, han trobat el premi a aquesta insistència. En el minut 21, Luis Suárez ha aprofitat una bona assistència d’Embarba per enviar la pilota al fons de la xarxa amb una canonada imparable. A partir d’aquí, l’Espanyol ha intentat pressionar a dalt per agafar desprevinguts als locals i generar ocasions de perill. Avui, però, els blanc-i-blaus no estaven tan fins com d’altres dies i els costava Déu i ajuda arribar a la porteria defensada per Fernando Martínez. En el descompte, Aleix Vidal n’ha tingut una de claríssima amb un xut ras i potent que ha refusat el porter local. Al darrere, una defensa sòlida i consistent ha evitat que els periquitos marxessin als vestidors amb un marcador en contra més ampli.

A la represa, Diego Martínez ha introduït dos canvis per mirar de canviar la dinàmica del matx. Edu Expósito i Rubén Sánchez han entrat per Aleix Vidal i Óscar Gil. Amb aquests canvis han intentat fer-se amb la possessió de l’esfèrica i ser més actius en atac. De fet, ben aviat Edu Expósito l’ha tingut després d’una gran passada de Joselu. Aquesta jugada ha estat revisada pel VAR per un possible penal sobre Expósito que, finalment, ha quedat en res per un fora de joc mil·limètric anterior de Joselu. L’Almeria, en el minut 60, ha tornat a tenir l’efectivitat que els estava faltant als periquitos, i ha situat el 2 a 0 amb un gol de Baptistao després de dues rematades anteriors també dins l’àrea de Luis Suárez i Embarba que havia salvat Álvaro Fernández. En el 76’ Portillo ha augmentat l’avantatge en el marcador amb el tercer. En el temps afegit, Joselu ha fet el gol de l’honor per situar el 3 a 1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)