Espanyol

Toca recuperar sensacions

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben avui un Osasuna en alça i classificat per a les semifinals de la copa, en un partit on s’espera el debut d’algun dels últims fitxatges d’aquest mercat d’hivern

L’Espanyol s’enfronta avui a l’Osasuna (14 h/ DAZN) amb l’objectiu de recuperar sensacions i deixar enrere la imatge tan poc convincent que va mostrar en l’últim duel contra l’Almeria. Al Power Horse Stadium els blanc-i-blaus van trencar la seva ratxa d’imbatibilitat des que havia començat el 2023 en un partit on res va sortir bé. Hi va haver una desconnexió de tots els jugadors, que van rebre un dur correctiu contra un rival que també lluita per escapar-se de la part calenta de la taula. Avui ha arribat el dia de capgirar aquestes males sensacions i aconseguir una victòria que els permeti allunyar-se del descens, que ara mateix és a un punt. “No ens hem de recrear en els moments que estem bé ni ara. Hem matisat i corregit coses que vam fer malament a Almeria per tornar a estar a un bon nivell. Hem de ser més equilibrats en tots els sentits, en els pics emocionals”, va dir ahir el tècnic blanc-i-blau en la prèvia d’aquest duel.

Rival exigent

Els de Diego Martínez hauran de fer un partit immaculat si es volen endur els tres punts. I és que el d’avui és un compromís de màxima exigència. Els navarresos estan fent una temporada per emmarcar. Són vuitens en la lliga amb 28 punts, a tres de les places europees, i estan classificats per a les semifinals de la copa. “El repte és brutal. Ens enfrontem a un equip, un entrenador i un director esportiu als quals tinc una gran estima i que estan recollint els fruits de la bona feina que estan fent en els últims anys. El partit tindrà la mateixa dificultat que l’últim que vam jugar a casa”, va expressar el tècnic gallec.

Possibles debuts

Per aquest partit, Diego Martínez no podrà disposar dels lesionats Adrià Pedrosa, Keidi Bare i Gori, ni tampoc d’Óscar Gil i Vini Souza, sancionats per acumulació de targetes grogues. Però sí que estaran disponibles els cinc reforços d’aquest mercat d’hivern: César Montes, Pierre-Gabriel, Denis Suárez, José Gragera i Pacheco. Tots ells han cobert unes necessitats clares que tenia l’equip des de l’estiu i ara tindran la primera oportunitat, davant la seva nova afició, de demostrar la seva vàlua si Diego Martínez ho considera oportú i els fa debutar. “Ha estat un mercat positiu. Estem millor que fa un mes. Els hem de donar temps perquè s’adaptin, però creiem en ells i intentarem accelerar el procés”, va explicar el tècnic blanc-i-blau, que hi va afegir: “La mentalitat dels nous és magnífica i ara falta plasmar la seva adaptació al verd començant per avui.”

Aquest migdia s’espera un RCDE Stadium amb una molt bona entrada per veure els nous fitxatges sobre el terreny de joc i una altra victòria que permeti anar consolidant aquest projecte.

4 Partits guanyats 8

8 Partits empatats 4

7 Partits perduts 7

23 Gols a favor 18

29 Gols en contra 17

LA PRÈVIA

Hem matisat i corregit coses que vam fer malament a Almeria per tornar a estar a un bon nivell. Hem de ser més equilibrats
La mentalitat dels nous jugadors és magnífica. Els hem de donar temps, però creiem en ells i intentarem accelerar el procés
El repte és brutal. L’Osasuna està recollint els fruits de la bona feina feta en els últims anys
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)