Espanyol

Montes: “Intentarem sumar els tres punts al Bernabéu amb humilitat i treball”

César Montes ha caigut de peu a l’Espanyol. Arribat durant el mercat d’hivern des del futbol mexicà, el central s’ha adaptat bé a l’equip i ha passat a ser un dels puntals defensius en els esquemes de Diego Martínez. A Montes, amb marge de millora, no l’espanta el proper partit dels periquitos al Santiago Bernabéu tot i ser conscient de la dimensió del rival:

Adaptació i lideratge

“Tothom té dubtes sobre el tema de l’adaptació dels mexicans al futbol europeu, però el més complicat és mantenir-se i espero acabar amb el mite”, deia el defensa, que ha afegit: “Estic molt content amb la meva arribada i el meu desenvolupament dins l’equip, a més de la confiança del tècnic. Poc a poc vaig agafant més confiança amb les meves actuacions per ser un líder dins del camp, no només de la defensa. És una de les coses que em va portar fins aquí”

Marge de millora

“A nivell individual sempre hi ha coses a millorar. He arribat a un futbol nou per mi i intento fer-ho el millor possible per ajudar a l’equip. No et dic cap cosa específic però segur que puc treballar per millorar pel bé de l’equip”.

Diferències de futbol

“A l’hora de competir i el dia a dia canvia. Sobretot la diferència és en la presa de decisions i la intensitat. M’haig d’adaptar ràpid per poder seguir sumant minuts i poder competir. Em vaig preparar ja abans per tenir aquestes aptituds”, ha analitzat César Montes

El Madrid

“ Em fa il·lusió aquest partit com també la resta. És una prova més. Tots els partits ho són en aquesta lliga i ho he notat. Sabem que tenim un rival al davant amb jerarquia, amb una gran plantilla i objectius ambiciosos. Ens centrem en l’Espanyol i en el fet d’intentar sumar punts de la nostra visita”, ha comentat el mexicà, que també ha afegit: “Sabem com encarar aquest tipus de partits. Els dos equips tenim els objectius clars i volem anar a pel partit. Serà complicat per tot el que comporta. Des de l’humilitat i el treball intentarem fer el nostre i sumar els tres punts”.

El futur

“Hector Moreno és una persona molt important en la meva carrera. És una referència i em veig molts anys a l’Espanyol”, ha sentenciat un dels fitxatges del mercat d’hivern del club blanc-i-blau, amb un rendiment immediat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)