Espanyol

Diego Martínez: “Hem competit molt bé i hem tingut opcions fins el final”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès als mitjans de comunicació després de la derrota per 3 a 1 contra el Madrid. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“L’inici del partit ha estat molt bo per a la nostra part. A part del gol, hem tingut dues ocasions clares més. Després és una pena l’esdevenir d’aquesta primera part, perquè crec que hi ha un desajust en el primer gol del Madrid. Però l’equip ha competit molt bé, molt concentrat. En aquest tipus de partits o fas un partit perfecte o qualsevol desajust o la qualitat que tens al davant et passa factura. És una llàstima el gol al final del partit perquè a la segona part l’equip ha estat a dins. Això no deslluirà el partit competitiu i de bon nivell que ha fet l’Espanyol”.

Posicionament de Rubén Sánchez per davant d’Óscar Gil

“És un jugador que l’hem anat reconvertint cap al darrere amb el pas del temps. Ens havia d’ajudar en els moments de profunditat. El gol ve per aquí, en una progressió per la dreta. I en la segona part també hem tingut tres o quatre situacions bones. L’equip ha estat molt solidari, molt generós, ha estat ben posicionat per controlar els punts més forts del Madrid, però el que més m’agrada del partit és que hem tingut les nostres opcions de cara a la porteria rival. Sempre tenint en compte que és un partit contra un rival que és molt fort”.

Sense laterals esquerres purs

“Brian venia amb un cop molt fort. Ha volgut estar amb l’equip, però encara tenia molèsties. Puado ha estat tres dies amb febre, i muscularment no sabíem si estaria preparat”.

Cabrera en el lateral esquerre

“Óscar ha fet un gran partit amb Vinicius. Óscar i Rubén han estat importants per aquí. Cabrera ens podia donar moltes ajudes tant en defensa com en atac. És una opció més. Tot i que estem a març encara ens estem coneixent. És la primera vegada que Gragera juga de titular amb Vini. Hem d’anar trobant camins”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)