Espanyol

Brian Oliván: “L’equip ha tret la seva millor cara davant les adversitats”

Brian Oliván, un dels jugadors més importants de l’Espanyol aquesta temporada, reapareixerà dissabte contra el Celta (18.30 h) després de descansar al Bernabéu per un cop. El lateral està a punt per a un partit que considera vital. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Partit contra el Celta

“Crec que no estem exagerant quan diem que és una final. Queden 13 partits, és una lliga molt igualada i hi ha deu equips per la part baixa. Si sumes tres punts, l’altre no. És un partit molt important, crucial. D’aquí a final de temporada ho seran tots i haurem de controlar els petits detalls i la tensió. Passa quan s’acosta el final, que hi ha nerviosisme. Però portem convivint amb aquesta situació tota la temporada i estem sobradament capacitats. És un partit amb la nostra gent i en un bon horari. Esperem que vinguin molts aficionats a ajudar, amb l’estadi ple, i aconseguir la victòria. És el que volem”.

L’equip sap patir

“L’inici de temporada va ser difícil amb els canvis i el nou projecte. Portem convivint amb això tota la temporada. L’equip ha tret la seva millor cara davant les adversitats. El de dissabte és un partit molt important per a nosaltres. Quan tenim aquests reptes sortim més motivats. Hi ha equips que ara estan més tranquils i còmodes i potser els hi entren els nervis. Nosaltres portem així tot el curs, amb soroll de fora, i no ens afecta, sinó que ens motiva”.

Evolució des de la jornada 1 contra el Celta

“Hem millorat. Al principi érem molts jugadors nous que ens havíem d’acoblar i conèixer i hi havia moviments que no sortien. Ara hi ha més sincronització a l’hora de jugar. Es veu un equip més solidari, treballador i amb més confiança. També tenim millors jugadors, no només perquè n’hagin vingut de nous, sinó perquè hem evolucionat. Personalment? Tinc més confiança. Les coses estan sortint bé i estic molt content. Hem de continuar per aquest camí”.

Se salvarà el més fort mentalment?

“Sí. El que cregui més en les seves possibilitats i el que cuidi més els detalls serà l’equip que se salvarà”.

Prellista selecció espanyola

“Joselu i Darder? Els veig igual que sempre i enfocats en el partit. Estic enormement content per ells perquè s’ho mereixen per la temporada que estan fent. Els veig molt tranquils i no crec que tingui una pressió extra. Els fa il·lusió, però fins demà no surt la llista. Espero i desitjo que vagin convocats. Serà una alegria que dos companys puguin anar”.

“Anar convocat? Continua treballant com sempre. És cert que és un somni i un dels objectius de qualsevol futbolista, però he de continuar treballant i millorar coses. Tant de bo, és difícil. Qui decideix és el seleccionador. Ja es veurà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)