Espanyol

Situació delicada per a Diego Martínez

Espanyol. La derrota contra el Celta, amb una clara resposta negativa per part de l’afició, fa disparar les alarmes al club blanc-i-blau

Diego Martínez va assegurar després del partit contra el Celta (1-3) que es veia capacitat per capgirar la situació de l’Espanyol. El cert és, però, que el conjunt blanc-i-blau està jugant amb foc.

El conjunt periquito va encadenar la tercera derrota consecutiva i té el descens a un sol punt. I l’afició se n’està cansant. Els xiulets, els càntics contra la directiva, les disculpes dels jugadors a un sector de la grada en acabar el partit o les crítiques directes a Diego Martínez a les xarxes socials... Un cúmul de circumstàncies que deixen l’Espanyol en la situació més límit d’aquesta temporada.

A falta de dotze jornades, l’equip no dona la sensació de fer un pas endavant i una de les opcions és fer un canvi de rumb en forma d’entrenador nou. Segons La Grada no s’espera cap decisió imminent de l’entitat, però el crèdit de Diego Martínez s’esgota. La lliga no torna fins a l’1 d’abril, quan l’Espanyol visita Montilivi. En principi, amb Diego Martínez, però seria una nova final per al tècnic.

Sense Cabrera a Montilivi

A banda de la dolorosa derrota que no permet a l’equip allunyar-se del descens, l’Espanyol va tenir dissabte una altra mala notícia. I és que Leandro Cabrera, el cinquè futbolista més utilitzat de la plantilla, serà baixa a Montilivi contra el Girona per acumulació de targetes. L’uruguaià va veure la cinquena groga del curs en l’acció del penal sobre Carles Pérez que va significar el 0-2 del Celta. Una baixa sensible a l’eix de la defensa per al conjunt blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)