Espanyol

Diego Martínez: “L’equip està concentrat, amb ganes de guanyar i reivindicar-se”

Diego Martínez ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel de demà contra el Girona a Montilivi (14h). Un partit importantíssim per l’esdevenir del curs i que, com ha assegurat el tècnic blanc-i-blau, afronten amb nombroses baixes però amb ganes de reivindicar-se i fer un pas endavant.

Baixes pel partit de demà

“Brian Oliván no arribarà, encara arrossega el cop que es va fer a Valladolid. Tenim també a Edu Expósito i Denis Suárez amb molèsties. Amb Pierre-Gabriel veurem que succeeix, l’evolució està sent bona. Keidi Bare ha entrenat amb el grup, però dependrà de les seves sensacions. I també tenim la baixa de Cabrera per sanció”.

Sense lateral esquerre contra el Girona

“No ens agrada aquesta situació, però tots els jugadors tenen un compromís absolut i estan disposats a jugar en qualsevol demarcació. Segur que trobem alternatives”.

Ha estat profitosa l’aturada?

“Aquesta ha estat la nostra intenció. Sobretot, busquem aconseguir ser més consistents a nivell defensiu, portar els partits a una situació favorable, ser més contundents en atac quan puguem ser-ho, no cometre errors que ens facin anar a contracorrent, ser fiables en situacions del joc més estàndard i estar millor posicionats en situacions de pèrdua de pilota. Crec que l’equip ha tingut bons moments, però hem estat molt irregulars en fases de partits. Hem d’intentar ser més consistents i tenir més regularitat. Això té molt a veure en la concentració. Hem de canviar el xip i fent petites coses bé assolirem l’estat de confiança tan necessari que tot futbolista necessita”.

Li reconforta que l’Espanyol continuï confiant en vostè?

“El que realment em confortaria és guanyar demà. L’equip creu en el que fa. És veritat que no està en el seu millor moment de rendiment ni d’estat de confiança, però quan un mira enrere en la seva trajectòria, superar aquesta mena de partits et fa millor com a equip i individualment. Els moments de superació et fan millors. L’equip està concentrat, fort amb ganes de guanyar i reivindicar-se”.

Com arriba Joselu?

“Ningú pot garantir quan jugarà un futbolista abans d’un entrenament. Està cansat pel viatge, però centrat en l’equip i motivat de cara al pròxim partit. A principi de temporada, hi havia dubtes sobre el seu rendiment i mira com ha respost. Ha estat triat com a capità i ha debutat amb la selecció espanyola als 33 anys, cosa que era el somni de la seva vida”.

Quin Girona espera?

“En el partit d’anada ells van fer 20 minuts molt bons en la primera part i nosaltres vam estar millor en la segona. Cal trobar l’equilibri en aquestes alternances. Hem de ser efectius i no concedir quan el rival domini. Una cosa que valoro molt del Girona és que l’any passat van superar un moment d’adversitat molt gran. Molts cops els equips troben estabilitat a partir dels processos. Tots els processos que ara són exitosos, en algun moment van tenir moltes dificultats. Els estats de confiança influeixen molt. Sabem que haurem de competir el partit amb un nivell molt alt, serà de màxima exigència.

Importància d’aconseguir una victòria

“Necessitem guanyar, volem guanyar, sabem com podem fer, i ara ho hem d’executar, que és el més difícil. Com a equip volem aconseguir punts, i si ho fem progressarem en confiança i en el més important, que és que l’Espanyol a final de temporada compleixi els objectius. Hem d’intentar fer moltes coses bé durant el partit independentment del que faci el rival”.

Espera un ambient tens a Montilivi?

“Ha de ser una festa del futbol català. Els aficionats de l’Espanyol han estat en molts camps aquest any, sempre ens recolzen i el comportament ha estat exemplar. Evidentment, arribem al tram final de la temporada i tots els partits com a visitant, el rival intentarà generar un ambient advers a nosaltres igual que nosaltres ho farem al nostre rival en el nostre camp. És el moment més complicat de la temporada i tots volem assolir els objectius. Confiem en les nostres possibilitats, sabent de la dificultat i complexitat d’un equip que està fent les coses bé i té els seus arguments”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)