Espanyol

“Necessitem i volem guanyar, i sabem com ho hem de fer”

Diego Martínez Tècnic de l’Espanyol

Amb només un punt per sobre el descens, l’Espanyol no es pot permetre una nova ensopegada i alimentar encara més els dubtes en aquest tram final decisiu de curs. Tot i les nombroses baixes amb què els blanc-i-blaus encaren aquest duel, Diego Martínez es mostra confiat en els seus jugadors. “L’equip està concentrat, amb ganes de guanyar i reivindicar-se. Necessitem i volem guanyar, i sabem com ho hem de fer. Ara ho hem d’executar, que és el més difícil”, va expressar el tècnic periquito en la prèvia. Per superar el Girona, Diego Martínez té clar què han de fer: “Hem de ser més consistents i tenir més regularitat. Hem de ser més efectius i no concedir quan el rival ens domini. Confiem en les nostres possibilitats, sabent la dificultat i la complexitat d’un equip que està fent les coses bé i té els seus arguments.” Sobre l’ambient hostil que hi pot haver a Montilivi, va afirmar: “Ha de ser una festa del futbol català.”

Finalment, en ser interrogat sobre si el reconforta que el club continuï confiant en ell, va dir: “El que realment em reconfortaria és guanyar avui. No importen els noms propis, sinó que l’Espanyol continuï a primera divisió l’any vinent.”

PLA DE PARTIT

“Hem de ser més consistents i efectius, i no concedir quan el rival ens domini”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)