Espanyol

Diego: “M’acomiado amb molta tristor perquè això fa mal”

Pocs minuts després que l’Espanyol anunciés per mitjà d’un comunicat la destitució de Diego Martínez com a entrenador blanc-i-blau, el gallec ha comparegut davant els mitjans de comunicació amb un semblant de tristor i neguit per acomiadar-se. Aquestes han estat les seves paraules:

“Han estat hores molt intenses, de moltes emocions. Aquesta és la roda de premsa que ningú vol f er perquè no ens agrada ni volíem que arribés, almenys tan aviat, no només perquè deixo un projecte que em va omplir des del principi sinó perquè tinc el neguit que marxem sense acabar de fer el camí cap a l’objectiu”.

“Em vaig presentar davant vosaltres el 22 de maig de 2022 amb la motxilla carregada d’il·lusió i d’ambició i lamento que no haguem pogut tirar endavant el projecte que volíem, però també és veritat que en aquesta mateixa motxilla m’enduc records, emocions i, especialment, la singularitat d’aquest club, que sempre ens acompanyarà”.

“Del que n’estic més orgullós és del meu cos tècnic, els meus jugadors, tot l’staff i els treballadors del club i, per suposat, l’afició. Mai ningú no ens ha deixat anar la mà i això és una victòria emocional que no reflecteix cap classificació, això ho portaré sempre dins el meu cor. Haver format part de l’Espanyol és un regal i només puc donar les gràcies”.

“M’acomiado amb molta tristor perquè això fa mal, però amb la tranquil·litat d’haver-ho donat tot dins i fora del camp, en allò emocional i en allò racional, en allò personal i en allò professional intentant aportar coherència com a principal valor en totes les nostres decisions i gestió”.

“L’estrella sempre ha estat l’equip. El camí ha estat dur i així ho sabíem, però ho vam dir sempre, que estàvem preparats. També vam dir que caldria redimensionar els objectius del projecte perquè tot és un procés i el nostre hauria d’haver començat des d’un altre punt i més lentament. Tot i així, la situació de l’Espanyol no és la que hauria de ser i assumeixo la meva responsabilitat”.

“No ens hem amagat e cap moment. Sempre hem pensat que podríem tirar-ho endavant i que sabíem com fer-ho. Respecto la decisió del club tot i que no la comparteixo, però estic convençut que l’equip aconseguirà l’objectiu”.

Errors
“A vegades al futbol les coses no funcionen. Hem comès errors, però també encerts. Repassem situacions en què fent el mateix podríem haver tingut 4 o 5 punts més, però reconec la meva responsabilitat i agraeixo a tothom el treball realitzat i afrontar amb naturalitat la situació”.
Pressió i desgast
“Tot suma i tot resta, però l’equip sempre ha estat unit tant en els bons moments com en els dolents, estant cohesionats i fent front a l’adversitat. Tot el treball que hem fet no pot quedar en res”.
Projecte sense eines
“No és moment de parlar d’això. És un moment difícil, de molta tristor i cal adaptar-se i acceptar les situacions parlant clar i amb sinceritat per ajudar l’equip”.
Canvis
“Canviaria tenir 5 o 6 punts més perquè crec que aquest equip tot semblaria millor perquè el futbol és un estat d’ànim. També m’hagués agradat fer més punts a casa”.
Penediments
“Hem pres molt bones decisions entre tots. No puc mirar els jugadors perquè m’emociono. Evidentment, hem comès errors i s’han d’acceptar. Deixaré per fer una anàlisi més profunda quan no hi hagi tanta emoció perquè serà un gran aprenentatge”.
Més responsabilitat
“He intentat demostrar coherència, adaptació i hem competit tots de la mà. No és moment de mirar enrere. Si estem avui aquí és perquè hem comès més errors que encerts, però fa mal i molt perquè quan les coses t’importen, fan molt més mal”.
Missatge afició
“Moltes gràcies i ha estat tot un honor”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)