Espanyol

Luis García: “Aquesta setmana ens hem aïllat de tot i ens hem centrat en nosaltres”

L’Espanyol necessita sumar de tres en tres per evitar el descens i demà afronta una nova final contra el Betis. El tècnic, Luis García, ho veu com una oportunitat d’or. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El Betis

“Hem de ser determinants i tenir les idees clares. Cal anar a guanyar el partit en cada acció. És el que ens queda. Hem de ser nosaltres i competir al màxim. Ens juguem moltíssim”.

“És un equip que intenta tenir la pilota i atacar amb joc interior. És cert que tenen baixes importants, però també ataquen bé en profunditat. Hem de ser valents i agressius. Amb la pilota hem de ser conscients que podem fer moltes coses bé i que podem ferir el rival i ser verticals quan toqui”.

“Escolliria jugar a casa amb la gent que ens dona ales. Demà tenim una oportunitat d’or. Hem de demostrar des del minut 1 tot el que ens juguem”.

La situació actual

“El final de la lliga està com està. No és senzill, però el més important és que tenim un vestuari conscient de la situació i amb ganes d’agradar. No hem de valorar els xiulets de l’afició. S’ha de respectar la gent i hem de donar-los-hi la gasolina perquè s’enganxin. Hem de donar eines als jugadors perquè desenvolupin el futbol que tenen. Hem fet una setmana extraordinària de feina i he vist una evolució. També hem pogut tenir més informació, ens hem aïllat de tot i ens hem centrat en nosaltres i en el nostre procés. Tant de bo es pugui ratificar amb un resultat positiu a Sevilla”.

Baixes i mirar al filial

“Tant pel lateral com per la resta de les posicions. Obro la porta a tothom que vulgui aportar. Tenim unes circumstàncies concretes en el lateral esquerre i intentarem trobar les millors solucions. No s’ha de plorar ni posar excuses, al revés. Tinc un vestidor compromès i amb ganes d’ajudar. Hi ha jugadors que potser han de jugar en una posició que no és habitual, però són responsables de la situació en la qual estem i tenen ganes de revertir-la”.

Conceptes adquirits i no

“Ens falta molta feina i estem limitats de temps. Per això hem de ser capaços de donar les millors eines als jugadors amb la menor informació possible per tal que ens entenguin bé. Hem millorat en la sortida i en tenir intenció de joc. Ha estat una setmana positiva. L’equip té ganes d’aprendre, millorar i sortir de la situació. Falta un bon resultat per anar regant la planta i fer-la créixer”.

La plantilla

“El paper de tots és fonamental. No podem prescindir de ningú i cap jugador ha de baixar del vaixell. Tots estan mentalitzats i amb ganes d’aportar i donar la seva millor versió. Hem d’ajudar-los”.

Darder

“És un jugador que necessitem per construir millor la jugada. És extraordinari, el capità i un emblema del club. Molts cops s’emporta massa responsabilitat, més de la que li toca. L’hem d’alliberar, perquè si ho fa és un jugador per jugar amb la selecció”.

Nico

“A mi m’agrada molt. Li demanem que sigui més vertical i que s’atreveixi per ser determinant. Necessitem gent valenta, que vulgui fer mal i créixer. El Nico és un d’ells”.

Pedrosa

“Ha patit molt. Té ganes i un compromís enorme per ajudar. Veies que patia perquè no podia jugar. Porta una sèrie de sessions en què està participant de forma gairebé normal, amb alguna molèstia, però estic convençut que el tindrem molt aviat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.