Espanyol

Indignació en blanc-i-blau

Espanyol. El club periquito, que se sent perjudicat per les decisions arbitrals contra l’Atlético i el València, té previst dur el descens a la justícia ordinària

No hi ha consol possible per a l’Espanyol, ja descendit de categoria. El club i la massa social afronten una altra pèrdua de categoria amb un cúmul de sentiments en què impera, ara mateix, la indignació. I és que les últimes decisions arbitrals, en els dos últims partits contra l’Atlético (3-3) i contra el València (2-2), que han perjudicat l’equip entrenat per Luis García, tenen indignats els blanc-i-blaus. Contra els roig-i-blancs, el VAR va donar validesa a un gol de Griezmann, el 0-2, en què no hi ha cap imatge que deixi clar que la pilota entrés a la porteria. L’Espanyol, aleshores, va demanar a la FEF (Federació Espanyola de Futbol) alguna imatge que ho demostrés, sense notícies. “La situació del partit contra l’Atlético és increïble que passi en una de les millors lligues del mon”, va explicar Luis García, després del descens a Mestalla i encara calent per una altra acció polèmica que els hauria permès, probablement, arribar amb vida i depenent d’ells mateixos per salvar-se al partit de diumenge al RCDE Stadium contra l’Almeria. Els periquitos es queixen que, amb 1-2 guanyant, l’àrbitre anul·lés un gol a Montes i que el VAR no intervingués. Hauria estat l’1-3. “Em sembla astorador”, va dir el tècnic. “César Montes salta netament amb el porter, li guanya la pilota, marca gol i se serveix la pilota en un segon. No entenc res”, va hi afegir l’asturià. “L’Espanyol és a segona divisió i no ha baixat pels arbitratges. Però les decisions que es prenen tenen una conseqüència i són decisions que es poden valorar millor, que es poden analitzar millor”, va cloure el preparador.

Per tot plegat, el club té previst dur el descens a la justícia ordinària. A l’entitat blanc-i-blava estan recopilant proves i arguments –no denunciaran una acció concreta– perquè consideren que hi ha hagut diverses situacions que els han perjudicat i que poden haver influït en el descens de la categoria.

Resolta la impugnació

D’altra banda, l’Espanyol va saber ahir la resolució del comitè de competició després d’impugnar el partit contra l’Atlético per l’esmentat gol de Griezmann. El comitè no s’hi va pronunciar, per la qual cosa el recurs queda desestimat. L’entitat periquita, igualment, seguirà insistint i recorrerà ara al comitè d’apel·lació i, si no prospera tampoc, picaran a la porta del TAD (Tribunal Administratiu de l’Esport).

CONTRA L’ATLÉTICO

No hi ha una imatge que demostri clarament el 0-2 de Griezmann

CONTRA EL VALÈNCIA

La diana de Montes anul·lada, que era l’1-3, hauria d’haver pujat al marcador

SENSE ÈXIT

El comitè de competició desestima el recurs per la impugnació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)