Espanyol

Operació sortida en marxa

Espanyol. Álvaro Fernández, Pierre-Gabriel, Denis, Vini Souza i Dani Gómez no continuaran

L’Espanyol va fer oficial ahir el que era un secret de domini públic. Els cinc jugadors que tenia cedits en la plantilla tornaran als seus respectius clubs. Parlem d’Álvaro Fernández (Osca), Ronaël Pierre-Gabriel (Mainz 05), Denis Suárez (Celta), Vinicius Souza (Lommel) i Dani Gómez (Llevant). Aquests futbolistes no acompanyaran el conjunt blanc-i-blau en el seu periple a segona el curs vinent. Aquest és el primer pas d’una neteja que es preveu que serà important. I és que el quadre català necessita una rentada de cara en la seva plantilla per aconseguir l’importantíssim ascens a primera l’any vinent. Això exigeix desfer-se dels futbolistes amb què no compten i, sobretot, incorporar jugadors que compleixin les necessitats que ha tingut aquest any l’equip. Les entrades depenen de les sortides i aquest ja és un primer pas.

Amb poc protagonisme

Álvaro Fernández, Dani Gómez i Vini Souza van arribar a l’entitat periquita a l’estiu, i Pierre-Gabriel i Denis Suárez ho van fer en el mercat hivernal. Tots, excepte Vini i Denis, han tingut un paper testimonial. Aquests han estat els únics que han entrat en els esquemes de Diego Martínez i Luis García. El migcampista gallec marxa havent participat en 18 partits, i el brasiler, amb 34 duels disputats i un gol marcat, en l’antepenúltima jornada contra l’Atlético. Álvaro Fernández va tenir la seva oportunitat després d’unes actuacions molt fluixes de Lecomte, però els seus constants errors, amb 18 dianes encaixades en 11 duels, el van acabar condemnant. Pierre-Gabriel i Dani Gómez se’n van amb només vuit partits jugats amb la samarreta blanc-i-blava. Aquests són els primers noms d’una llarga llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)