Espanyol

Víctor Gómez, traspassat a l’Sporting de Braga

El lateral dret tanca la seva etapa a l’Espanyol després de tres cessions consecutives

L’Espanyol ha fet oficial aquest migdia la primera venta de l’estiu, i és que tal com es podia preveure l’Sporting de Braga ha fet efectiva l’opció de compra valorada en uns dos milions d’euros que tenia sobre el lateral Víctor Gómez, de 23 anys. El d’Olesa de Montserrat, convocat amb la selecció espanyola sub-21 per l’europeu d’aquest estiu, ha estat un fixe aquest últim curs amb el club portuguès, que ha acabat en la tercera posició per darrere del Benfica i el Porto i per davant de l’Sporting de Lisboa. A més, Víctor Gómez ha disputat l’Europa League i la Conference.

D’aquesta manera Víctor Gómez tanca la seva etapa a l’Espanyol després de tres cessions consecutives al Mirandés, al Màlaga i aquesta última a la primera divisió portuguesa, on ha acabat fent el pas endavant definitiu. És, doncs, el punt final a una trajectòria com a blanc-i-blau que va arrencar l’any 2008 quan només era benjamí, i que el va portar a fer el salt al primer equip en la temporada 2019/20, en què va arribar a disputar 18 partits a primera divisió, 14 d’ells com a titular. A partir de llavors, però, Víctor Gómez no ha comptat amb la confiança dels tècnics blanc-i-blaus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)