Espanyol

Garagarza: “Fins dimecres, cara a cara, no parlaré amb cap jugador”

L’Espanyol ha presentat oficialment el nou director esportiu, Fran Garagarza

L’Espanyol ha presentat oficialment aquest migdia a Fran Garagarza, el nou director esportiu del club blanc-i-blau que agafa les regnes del projecte periquito amb l’objectiu de tornar l’equip a primera divisió per la via ràpida. El basc s’ha mostrat emocionat per començar aquesta nova etapa i ha reconegut que ja fa setmanes que està treballant amb el club sobre la planificació del curs que ve. “Som un iot, però hi hem de posar rems perquè ens tocarà remar segur. Si això no ho tenim clar serà complicat”, ha sentenciat Fran Garagarza en el seu primer discurs, abans de respondre a les preguntes dels periodistes.

El cas Darder

“No hi he parlat, perquè dimecres comença la pretemporada de l’equip i vull tenir una reunió personal amb cadascun dels jugadors. He de veure el que els jugadors pensen, volen i empatitzar a partir d’aquesta conversa personal amb cadascun d’ells. No crec que toqui trucar-los quan comencen dimecres. A partir de llavors hem de parlar com a club de la importància que tenen cadascun d’ells per aconseguir l’objectiu que volem.”

La feina feta fins ara

“Hi ha un aspecte fonamental, que és el que estic treballant des que vam tenir l’acord amb l’Espanyol. Això és una gran família, amb molta gent. És un salt important a la que m’he d’adaptar. Estic fent una auditoria interna per conèixer la gent, escoltar com estan, què pensen i què podem fer. És un procés que és molta feina però és important. Això no vol dir que hagi descuidat les altres coses que tindran més pes a partir de demà. Primer s’ha de respectar la gent que ha patit al club el descens de l’Espanyol. S’ha de transmetre energia positiva i després començar a treballar de la manera que s’entengui més adequada. Els representants em demanen parlar de què penso de cada jugador, però fins que no parli amb els jugadors no té cap sentit parlar-hi.”

De l’Eibar a l’Espanyol

“Amb poc l’Eibar va aconseguir molt, i hem d’aconseguir amb molt fer molt. Aquest és un dels motius del procés que estic fent, per saber què fa cadascú al dia a dia i saber com estan. Aquí hi ha molts recursos, però també s’ha de fer molta feina i la gestió de persones és més complicada com més gran és el vaixell. Aquesta és la meva prioritat.”

Convèncer els jugadors

“El primer factor és que tenen contracte i tots estan inscrits. A partir d’aquí estem ben coberts. A més, hem de valorar cas a cas i parlant amb el tècnic, però un missatge molt clar és que els jugadors estan inscrits i són jugadors amb un nivell molt alt. Hem de parlar-ne per començar a construir els jugadors que els hi tocarà remar.”

Luis García

“No el coneixia com a entrenador i vam poder parlar una bona estona. Parlem cada dia i ha estat una sorpresa molt positiva l’essència i la seva personalitat. L’impacte que veu dels jugadors i el respecte que m’ha mostrat. Té un estil de joc molt definit i està obert a posar sobre la taula tots els temes. Parla de club, no com a entrenador, igual que jo. Estic molt content amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)