Espanyol

Pol Lozano: “És un any per reivindicar-me”

Pol Lozano ha tornat a l’Espanyol amb ganes d’un ascens més. El migcampista periquito ja té tot un màster en pujar equips de categoria, i és que en els tres últims anys ha contribuït en l’ascens de tres equips diferents: Granada (2022-23), Girona (2021-22)i Espanyol (2020-21).

El futbolista de Sant Quirze ha declarat avui davant els mitjans oficials del club i té molt clar quin ha de ser el seu paper per aquesta campanya:

“Quan comences una temporada saps més o menys el que et pots esperar. La sensació que tinc és que és un any molt important pel club. Un any que haig de fer una passa endavant. Altres anys potser no et senties tant protagonista, però passen els anys i has de demostrar el teu valor i ser exigent amb el teu rendiment. I crec que aquest és un bon any per fer-ho i per reivindicar-me.”

El migcampista també té molt clar on són, i que cal fer per arribar a l’objectiu:

“Estem en un club que històricament és de primera, però la realitat és que estem a segona, i hem de treballar com a tal. La categoria és molt complicada, cada partit és difícil tant generar com trobar la victòria. Aquest puntet de maduresa ens ha de fer valer per estar a les posicions de dalt i pujar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.