Espanyol

L’Espanyol jugarà un amistós contra l’Al-Wakrah qatarià

El conjunt blanc-i-blau tancarà el seu stage a terres andaluses amb un partit contra l’Al-Wakrah Sport Club, equip que juga a la lliga de les estrelles de Qatar, el proper divendres 28 de juliol a les 10:30 h al Marbella Football Center. Fundat el 1959, el club asiàtic és un dels més antics del país del golf Pèrsic i la temporada passada va finalitzar en quart lloc amb 39 punts després d’haver aconseguit onze victòries, cinc derrotes i sis empats.

Aquest enfrontament serà el tercer i últim que l’Espanyol disputarà durant la fase de preparació a Marbella entre els dies 18 i 29 de juliol. El primer assaig serà contra el Cadis diumenge 23 a les 18 h i tres dies més tard, l’equip comandat per Luis García es veurà les cares amb Las Palmas a les 17 h. Tots tres enfrontaments tindran lloc al Marbella Football Center. A més, dissabte 5 d’agost a les 17 h jugarà un altre amistós contra l’Utrecht als Països Baixos.

L’Espanyol es va posar en marxa el passat dia 4 per preparar la temporada 2023/24 i durant aquests dies entrena a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’objectiu del curs no és altre que pujar a primera divisió i el primer escull serà l’Albacete, partit marcat per diumenge 13 d’agost a les 19:30 h a l’estadi Carlos Belmonte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)