Espanyol

L’Espanyol guanya (2-1) el Las Palmas; Braithwaite no juga

L’Espanyol ha guanyat (2-1) contra Las Palmas en un amistós disputat al Marbella Football Center, on l’equip blanc-i-blau hi ha està duent a terme un stage de pretemporada.

L’acció del matx ha estat en la segona part i només començar Edu Expósito ha pogut avançar els blanc-i-blaus amb un penal que ha estavellat al travesser. Sí ha encertat més tard Pol Lozano (62’). Javi Muñoz, per Las Palmas, en la recta final (80’) ha establert l’empat, però just al final els pericos han colpejat per guanyar. Rubén Sánchez (90’), amb una precisa vaselina que ha donat la victòria a l’Espanyol.

Pel què fa a Martin Braithwaite, que ha tornat a la concentració després de marxar-ne diumenge, ha estat a la banqueta però no ha disputat cap minut.