Espanyol

L. García: “S’ha de donar valor a guanyar a un gran rival”

El tècnic de l’Espanyol ha volgut donar valor a la victòria i ha repassat l’actuació de Pere Milla i la situació de Braithwaite

El tècnic de l’Espanyol, Luís García, ha atès als mitjans de comunicació després del partit per valorar la primera victòria de la temporada, a casa i davant el Racing de Santander per 2 a 0.

Valor a la victòria

A la segona meitat hem fet moltes coses bé. S’ha de donar valor a guanyar 2 a 0 a un gran rival, que va guanyar 4 a 0 a l’Eibar. Em quedo amb el compromís, les ganes de millorar, amb el resultat i, des de la victòria, és més fàcil corregir coses.

Canvis al descans

S’han de prendre decisions quan hi ha coses que no t’agraden. Necessitàvem energia i corregir algunes coses. És mèrit dels futbolistes quan fas canvis i funcionen, estic content pels que han entrat. Ens han donat fluïdesa i més claredat en situacions d’atac. Tot i que els jugadors que han estat al primer temps també han fet un bon esforç.

Debut de Pere Milla

Ja sabíem que ens podia aportar Pere. Un jugador amb experiència, il·lusió i amb ganes d’estar aquí, que és fonamental. Aporta versatilitat. Té gol, última passada i també esforç i sacrifici. Pot jugar per dins i per fora. Molt content amb el seu debut.

Braithwaite

El treball de Braithwaite ha sigut extraordinari. Està compromès. No és nomès el gol, és diferencial a la categoria.

Salvi Sánchez, nou fitxatge

Salvi és un jugador amb velocitat i capacitat de desbordar, també experiència a la categoria. Un perfil similar a Jofre, però amb matisos. Ens pot aportar moltes coses.

Jugar a porta tancada

És el pitjor que hi ha jugar a porta tancada, i en el nostre estadi encara més. Ens hauria anat molt bé tenir l’afició en els moments en els quals no hem estat tan bé. Sense ells no té cap sentit aquest esport.

Pressió alta al Racing

No era fàcil executar la pressió alta i ajustar-la, jugaven amb molta gent per dins. A la segona meitat ho hem fet millor. Hem de ser més contundents en pilotes dividides, anar amb més mala llet als duels.

Pilota aturada

És molt important la pilota aturada en el món del futbol. Ho treballem molt bé i ha sortit molt bé en aquestes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)