Espanyol

Pere Milla, arribar i moldre

Espanyol. Els blanc-i-blaus superen el Racing de Santander amb gol i assistència de Pere Milla en el debut a casa a porta tancada

Espanyol 2 Racing 0

ESPANYOL:Pacheco; Óscar Gil (Omar, 46’), Calero, Cabrera, Oliván; Nico Melamed (Gragera, 89)’, Pol Lozano, Expósito (Keidi, 46’), Lazo (Carreras, 46’); Braithwaite i Pere Milla (Dimata, 72’).RACING DE SANTANDER:Ezkieta; Mantilla, Germán, Alves, Saúl; Sainz-Maza (Morante, 59’), Aldasoro (Matheus, 86’), Peque (Cedric, 86’); Sangalli (Yeray, 71’), Íñigo Vicente i Ekain (Lago, 59’).GOLS:1-0 (6’) Pere Milla. 2-0 (68’) Braithwaite.ÀRBITRE:González Francés.T.G.:al local Pere Milla; i als visitants Ekain i Aldasoro.

L’Espanyol va aconseguir la primera victòria de la temporada superant el Racing de Santander (2-0) a Cornellà, en l’estrena com a local a porta tancada. Tres punts que van arribar gràcies a una gran actuació de Pere Milla en el seu debut.

Com la setmana anterior a Albacete, la pilota aturada va permetre obrir la llauna. Una brillant centrada de Nico Melamed va trobar el cap del lleidatà Pere Milla, que va pentinar la pilota per dirigir-la al pal allunyat de la porteria d’Ezkieta. En un dels primers contactes amb la pilota com a jugador de l’Espanyol ja va trobar porteria. Amb sis minuts va tenir-ne prou.

L’Espanyol va tenir algun tram positiu, en què va sentir-se còmode sobre la gespa. Va ser capaç d’assentar-se a camp contrari, trobant sovint un Nico molt participatiu entre línies i generant situacions de perill per fora. Però també hi va haver moments grisos.

De fet, el tram final del primer temps va ser realment negatiu. Els locals van veure’s totalment superats. L’empat no va arribar de miracle, però l’Espanyol va estar al límit. La prova, triple canvi de Luis García al descans. No estava gens content amb els últims minuts dels seus.

Revolució a la banda dreta, entrada per als joves: Omar i Jofre Carreras. A l’inici de la segona meitat l’Espanyol va millorar, i va ser capaç de començar a trobar l’àrea contrària.

Va aparèixer novament Pere Milla per trobar Baraithwaite al segon pal; el danès va controlar i a la mitja volta va anotar el segon. La diferència del duel va ser la contundència ofensiva, i, en aquesta, una parella com Pere Milla i Braithwaite és definitiva.

No va ser un partit excel·lent de l’Espanyol, va tenir trams realment delicats, però al cap i a la fi va acabar sumant els tres punts, que era el més important. I necessari. Permeten posar un punt de tranquil·litat en un context de nerviosisme generalitzat a Cornellà. 4 de 6. Sabent que encara hi ha molta feina a fer, l’inici de lliga deixa les alarmes apagades, de moment.

ELS VESTIDORS

S’ha de donar valor a guanyar a un gran rival, que venia de guanyar 4 a 0 a l’Eibar.
El treball de Braithwaite ha sigut extraordinari. Està compromès i és diferencial.
Luis García
Entrenador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)