Espanyol

Salvi: “Vinc per fer tornar l’Espanyol a primera”

Espanyol. Salvi Sánchez, en la seva presentació com a nou jugador blanc-i-blau, es va mostrar molt il·lusionat i amb ganes d’ajudar l’equip

L’Espanyol va presentar ahir al migdia el segon reforç d’aquest mercat d’estiu després de la incorporació de Pere Milla. Salvi Sánchez, extrem dret de 32 anys, aterra a l’Stage Front Stadium procedent del Rayo Vallecano i ha firmat per a les pròximes dues temporades. En les seves primeres paraules com a blanc-i-blau es va mostrar ambiciós i molt il·lusionat de començar aquest projecte, del qual assegura que és el repte més gran de la seva carrera esportiva. “Estic molt feliç i content d’estar en aquest grandíssim club. No importa la categoria on està, sinó aquella on estarà. Vinc per donar-ho tot i fer tornar l’Espanyol a primera divisió. Soc un jugador de reptes, i aquest és el que m’he proposat”, va afirmar Salvi.

En la temporada passada, el futbolista andalús només va disputar quatre partits com a titular sota les ordres d’Andoni Iraola. Ara arriba a l’Espanyol per tenir més protagonisme i retrobar-se amb la seva millor versió. “Espero trobar-me a mi mateix. L’any passat no vaig jugar tot el que volia, però Iraola comptava amb mi. Vinc amb ganes de treballar, fer que l’any sigui molt bonic, i gaudir d’aquest estadi, l’afició i aquest grandíssim club”, va assegurar. Per la seva experiència en la categoria, té clares les claus per aconseguir l’ascens. “És una lliga molt llarga i difícil perquè qualsevol equip et pot guanyar. La constància i la regularitat són el que ens permetrà pujar a primera. Hem d’estar tots units sabent que tots els jugadors de la plantilla som molt importants per assolir l’objectiu.”

Salvi Sánchez, que ja s’ha entrenat amb els seus nous companys, es veu preparat per jugar aquest diumenge, 27 d’agost, contra el Mirandés. “Des que he arribat les sensacions són molt bones. Els entrenaments són de molta qualitat i intensitat. Jo estic a disposició de l’entrenador, que és el que mana i ha de marcar les pautes i fer l’onze.”

LES REACCIONS

Estic molt content i feliç d’estar en aquest grandíssim club. No importa la categoria on està, sinó aquella on estarà
La constància i la regularitat és el que ens permetrà pujar a primera. Hem d’estar tots units
Salvi Sánchez
jugador de l’espanyol

Més de 200 periquitos a Anduva

L’afició de l’Espanyol continua demostrant el compromís i la lleialtat amb l’equip, tot i haver baixat a segona. Un total de 200 socis han comprat una entrada a través de l’entitat blanc-i-blava per assistir al duel contra el Mirandés diumenge, 27 d’agost, a les 19.30 h, a Anduva. Una xifra que podria augmentar, ja que hi ha seguidors que compren l’entrada de manera autònoma a través del web de l’equip local. En el primer partit de lliga al Carlos Belmonte van ser 500 aficionats els que es van desplaçar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)