Espanyol

Remuntada i victòria de l’Espanyol

L’Espanyol continua invicte després de quatre jornades de segona divisió A. Son segons, amb el 10 de 12 punts que sumen els de Luis García, que avui han tornat a guanyar (3-2) contra l’Amorebieta en el retrobament amb l’afició al Stage Front Stadium després del tancament. Li ha costat al conjunt perico, que ha hagut de remuntar, després de marxar al descans perdent 0-2. El central Calero amb un doblet ha estat la figura i l’autor del gol del triomf en el minut 81.

La primera part del matx ha estat igualada. L’Espanyol no ha estat capaç d’imposar-se, tret d’alguna fogonada de Melamed i alguna centrada a l’àrea que ha trobat rematador sense punteria. Sí l’ha tingut Jofre, que ha marcat, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc.

L’Amorebieta, per la seva part, no s’ha alterat i ha esperat el seu moment. Ha arribat just abans del descans en què ha marcat dues dianes. Primer Eraso (43’) ha penalitzat una pèrdua en construcció de Pol Lozano. Tot seguit (45+4’), Álvaro Nuñez ha recollit una pilota a banda dreta, ha retratat a banda a Jofre i Ramon, s’ha ficat cap a dina i ha marcat un golàs que ha obert escletxa i ha instal·lat els nervis en el Stage Front Stadium.

L’equip blanc-i-blau però ha sortit molt ficat del vestidor i aviat ha escurçat distàncies via Calero (51’) a la sortida d’un córner. Ha seguit insistint el conjunt local, davant d’un Amoerbieta endreçat que es defensava, fins que Salvi (78’) ha empatat. En una falta penjada des de mig del camp ha arribat el gol de la victòria de Calero (81’) que ha rematat de cap una centrada d’Edu Expósito.