Espanyol

Calero lidera la remuntada

Espanyol. L’equip blanc-i-blau marxa al descans perdent 0-2 contra l’Amorebieta, però amb dues dianes del central i una de Salvi gira la truita

Espanyol 3 Amorebieta 2

ESPANYOL:Pacheco; Omar, Calero, Cabrera, Brian Oliván (Ramon, 23’); Keidi Bare (Edu Expósito, 77’), Pol Lozano; Jofre Carreras (Salvi, 57’), Pere Milla, Melamed (Keita Baldé, 77’); i Puado (Braithwaite, 57’).AMOREBIETA:Pablo; Álvaro Núñez, Manu Hernando, Etxeita, Garreta (Seguín, 79’); Dorrio (Quintero, 86’), Carbonell (Javi Avilés, 86’), Sibo, Rayco (Morcillo, 62’); Jauregi i Eraso (Edwards, 79’).GOLS:0-1 (43’) Eraso. 0-2 (45+4’) Álvaro Núñez. 1-2 (51’) Calero. 2-2 (78’) Salvi. 3-2 (81’) Calero.ÀRBITRE:Orellana Cid.T.G.:als locals Pol Lozano, Melamed i Keita Baldé; al visitant Carbonell.T.V.:cap.PÚBLIC:19.510 espectadors al Stage Front Stadium.

L’Espanyol continua invicte després de quatre jornades de segona divisió A. 10 de 12 punts, suma el conjunt orientat per Luis García, segon classificat, que ahir va tornar a guanyar (3-2) contra l’Amorebieta en el retrobament amb l’afició a l’Stage Front Stadium després del tancament de l’estadi arran dels incidents en el derbi del curs passat en què el Barça va proclamar-se campió de lliga i diversos aficionats van saltar a la gespa. 19.510 espectadors van aplegar-se ahir doncs al feu blanc-i-blau per donar suport a l’equip en el repte de tornar a primera divisió i, tot i que la cosa va posar-se costa amunt, van poder marxar contents. I és que l’Espanyol va veure’s perdent 0-2 al descans. Però en la segona meitat, impulsat per Calero, un central, que va fer dos gols, i ja en suma tres en la lliga, i Salvi, que en va fer un altre, va culminar la remuntada.

Els periquitos, als quals els va costar generar joc davant d’un ben endreçat Amorebieta, van complicar-se la vida just abans del descans. Primer Eraso (43’) va penalitzar una pèrdua en construcció de Pol Lozano i tot seguit (45+4’), Álvaro Núñez va fer un vestit a mida a Jofre i Ramon i després va culminar la jugada amb un xutàs a l’escaire. En la represa, els blanc-i-blaus van treure el coratge i aviat van ficar-se en el partit via Calero (51’) a la sortida d’un córner. Li seguia faltant futbol a camp rival a l’equip local, però va seguir insistint, i en una nova centrada lateral Salvi (78’) va empatar. Ja amb la inèrcia, el camp feia baixada i, un altre cop, a pilota aturada, i en una altra centrada, Calero (81’) va rematar de cap una centrada d’Edu Expósito per fer el gol de la victòria.